- 23,697
- 22,089
- 113
Puahah tebrikler o zamanoha la buraya kuponu bi attım iki maçtada gol oldu geldi inanılmaz ikiside aynı dakika yağladı
Puahah tebrikler o zamanoha la buraya kuponu bi attım iki maçtada gol oldu geldi inanılmaz ikiside aynı dakika yağladı
Adam kaybederken de kazaniyor dost kuponu geldi hiç degilseMakinanın her gece açtığı o mistik konu
Sen makinasin kendine gel
Demekki konu açması gerekiyormusAdam kaybederken de kazaniyor dost kuponu geldi hiç degilse
Ayenn ole simdi burda show yapar puahaDemekki konu açması gerekiyormus
Kardeş harbiden ben bile kendimi tutuyorum sen çok tehlikeli sulardasin ha dikkat et boğulmaherkese selam yine bir gece hüsran konusu ile karsınızdayım biraz önce bu aralar maddi sıkıntılar çekmeme rağmen 1250 tl ile egtde 65 bine yükseldim 3 tac bagladı 200 betten 2300 kasa varken 45 oldum sonra 61 de bırakacaktım cıktım 10 dk sonra geri oynadım ve kayip 1k betten farm attım bir umut 200 300 gelirse diye. Ben yine olmayan umutların içerisinde boğuldum arkadaşlar mutsuzum o paranın birazını forumdaki birkaç kisiye atacaktım kalanı kasa yapacaktım hayal oldu maalesef. herkese hayırlı geceler
Tebrikler 500 TL'den egt spin atılır o parayaMakarasına yazdım üstteki yorumu inşallah gelirde yükselirsin, biraz frenle ama kendini valla hi peşinsıra geliyor kayıplar
500 az 2 binlik anca öyle milyon vururTebrikler 500 TL'den egt spin atılır o paraya
Kaybolduğuna göre attı bile 😂Tebrikler 500 TL'den egt spin atılır o paraya
Sana dicek kelime bulamıyorum artıkbuda gitti bitti para
Milyon olmadimi be tühbuda gitti bitti para
Aynen bu Kumar oyle bir sey hep daha cok kazanarim dusuncuseyle husran bende gece 12 de hesapta 14 bin vardi canli basket oynuya oynuya 0 olduu simdi bonus kovalaMaalesef 500 bin kazansak yine durmayız sıfırlayana kadar hepimiz aynıyız
buda gitti bitti para
Kardeşim demek ki senin bu dünyada ki görevin kaybetmek o yüzden hiç ahlanıp vahlanma.buda gitti bitti para
Seks yap, rahatlarsınherkese selam yine bir gece hüsran konusu ile karsınızdayım biraz önce bu aralar maddi sıkıntılar çekmeme rağmen 1250 tl ile egtde 65 bine yükseldim 3 tac bagladı 200 betten 2300 kasa varken 45 oldum sonra 61 de bırakacaktım cıktım 10 dk sonra geri oynadım ve kayip 1k betten farm attım bir umut 200 300 gelirse diye. Ben yine olmayan umutların içerisinde boğuldum arkadaşlar mutsuzum o paranın birazını forumdaki birkaç kisiye atacaktım kalanı kasa yapacaktım hayal oldu maalesef. herkese hayırlı geceler