Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet makina123 Battı

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,443
3,523
113
sana da pembe iyisinden bir pazar donu alacağım söz giy giy gez yazın terletmez kışın üşütmez
Özelliklerini iyi biliyorsun makinacim memnunsun anlaşılan ben almiyim boxer kullanıyorum ben sağol yinede canım benim

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,972
959
113
süt kamyonun da mı geçicen sende :D
Bulgaristan kimliğiyle geçirmek için 4 bin dolar istiyorlar gürcü o kadar problem değil burdan tek çıkış sorunu tr gümrüğü oraya geçişte problem yok ver 200 dolar gir.

murat1200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,078
328
83
Hayır benim anlamadığım milyon yapmak istiyorsunda birçok site o rakamı ödemez zaten 50 100 yaptın mı çek işte, başka siteye at orfan azar azar devam etmen daha mantıklı olurdu

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,152
3,799
113
Evet makina456 egt ezmeye gitti tuvalalette totemliyor 😅

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,190
5,561
113

Kralsosyete

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,799
473
83
Geçmiş olsun kaybın için dost. Ula çoğu kişi adamı eleştirmiş Adam roll yaptıracam dedikten sonra bir tane olumsuz yorum yok
Kitabın ortasından konuşuyorsun reis işlerine geldiği gibi davranıyor çoğu kişi makina birazdan gelir kaybettim diye sonra dalgaya alirlar

MadRasCaL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,271
9,177
113
herkese selam yine bir gece hüsran konusu ile karsınızdayım biraz önce bu aralar maddi sıkıntılar çekmeme rağmen 1250 tl ile egtde 65 bine yükseldim 3 tac bagladı 200 betten 2300 kasa varken 45 oldum sonra 61 de bırakacaktım cıktım 10 dk sonra geri oynadım ve kayip 1k betten farm attım bir umut 200 300 gelirse diye. Ben yine olmayan umutların içerisinde boğuldum arkadaşlar mutsuzum o paranın birazını forumdaki birkaç kisiye atacaktım kalanı kasa yapacaktım hayal oldu maalesef. herkese hayırlı geceler
Keşke tek derdim 65 k olsa 4 günde 1m verdim üzülme para gelip geçer