- 5,444
- 3,523
- 113
Özelliklerini iyi biliyorsun makinacim memnunsun anlaşılan ben almiyim boxer kullanıyorum ben sağol yinede canım benimsana da pembe iyisinden bir pazar donu alacağım söz giy giy gez yazın terletmez kışın üşütmez
Özelliklerini iyi biliyorsun makinacim memnunsun anlaşılan ben almiyim boxer kullanıyorum ben sağol yinede canım benimsana da pembe iyisinden bir pazar donu alacağım söz giy giy gez yazın terletmez kışın üşütmez
süt kamyonun da mı geçicen sendeTırcı doslarımız var sağolsunlar.
Yok süt değil elektronik eşya 😃süt kamyonun da mı geçicen sende![]()
kaç yıl cezan varda kaçıyosunYok süt değil elektronik eşya 😃
Bulgaristan kimliğiyle geçirmek için 4 bin dolar istiyorlar gürcü o kadar problem değil burdan tek çıkış sorunu tr gümrüğü oraya geçişte problem yok ver 200 dolar gir.süt kamyonun da mı geçicen sende![]()
10 yıl 1. Mükerrir 2/3 yatarı 6/8kaç yıl cezan varda kaçıyosun
Makina bizim kafada değil dostHayır benim anlamadığım milyon yapmak istiyorsunda birçok site o rakamı ödemez zaten 50 100 yaptın mı çek işte, başka siteye at orfan azar azar devam etmen daha mantıklı olurdu
Suç ne dost10 yıl 1. Mükerrir 2/3 yatarı 6/8
35 yıllık Hayatımda ilk defa birine güvendim tek suç bu.Suç ne dost
Geçmiş olsun kaybın için dost. Ula çoğu kişi adamı eleştirmiş Adam roll yaptıracam dedikten sonra bir tane olumsuz yorum yoksana da pembe iyisinden bir pazar donu alacağım söz giy giy gez yazın terletmez kışın üşütmez
Pujajaja makina456 adamdır 😂Geçmiş olsun kaybın için dost. Ula çoğu kişi adamı eleştirmiş Adam roll yaptıracam dedikten sonra bir tane olumsuz yorum yok
Üzüldüm dost geçmiş olsun güvenmek her türlü bi hata35 yıllık Hayatımda ilk defa birine güvendim tek suç bu.
Kitabın ortasından konuşuyorsun reis işlerine geldiği gibi davranıyor çoğu kişi makina birazdan gelir kaybettim diye sonra dalgaya alirlarGeçmiş olsun kaybın için dost. Ula çoğu kişi adamı eleştirmiş Adam roll yaptıracam dedikten sonra bir tane olumsuz yorum yok
Keşke tek derdim 65 k olsa 4 günde 1m verdim üzülme para gelip geçerherkese selam yine bir gece hüsran konusu ile karsınızdayım biraz önce bu aralar maddi sıkıntılar çekmeme rağmen 1250 tl ile egtde 65 bine yükseldim 3 tac bagladı 200 betten 2300 kasa varken 45 oldum sonra 61 de bırakacaktım cıktım 10 dk sonra geri oynadım ve kayip 1k betten farm attım bir umut 200 300 gelirse diye. Ben yine olmayan umutların içerisinde boğuldum arkadaşlar mutsuzum o paranın birazını forumdaki birkaç kisiye atacaktım kalanı kasa yapacaktım hayal oldu maalesef. herkese hayırlı geceler
Yasayı bekliyorum.Üzüldüm dost geçmiş olsun güvenmek her türlü bi hata
Ben baştan beri destekliyorum oku gorurusun hocam puahaGeçmiş olsun kaybın için dost. Ula çoğu kişi adamı eleştirmiş Adam roll yaptıracam dedikten sonra bir tane olumsuz yorum yok
madem 7 sülalesine yetecek paran var dedin güzel bi avukat tut gir 1-2 sene yatar çıkarsın millet neler yapiyor da çıkıyo10 yıl 1. Mükerrir 2/3 yatarı 6/8