- 1,309
- 770
- 113
Aynen kardesim içinden gelirse 2 paket sigara ismarlarsin yoksa canin sagolsunAllah razı olsun kardeşim maaşı hesabının şifresini verecm gireceksin kendi keiptona atip bana Atacan doğru mu anladım
Aynen kardesim içinden gelirse 2 paket sigara ismarlarsin yoksa canin sagolsunAllah razı olsun kardeşim maaşı hesabının şifresini verecm gireceksin kendi keiptona atip bana Atacan doğru mu anladım
Kardeş sende.paycell vodafone pay falan yok muAllah razı olsun kardeşim maaşı hesabının şifresini verecm gireceksin kendi keiptona atip bana Atacan doğru mu anladım
Dostum telefon şubesi ayrı mobil sube ayrı telefon şubesinden şifre girip tuşlarla yönlendirme yapılırLa giremiyormus adam![]()
YoktaKardeş sende.paycell vodafone pay falan yok mu
YoktaKardeş sende.paycell vodafone pay falan yok mu
Hattım faturalı öyle olur mu
Yok be kral olmuyorDostum telefon şubesi ayrı mobil sube ayrı telefon şubesinden şifre girip tuşlarla yönlendirme yapılır
Açarsın sorun degil oraya kartını kaydet maas yattığı gibi oraya at qr ile çek bu kadar
Estağfurullah yarısını veririm. Kardeşim dalga geçtiğini düşünüyorum. Yani onu çevremde herangi birine yaptırırım zaten olayı anlamadi sanırım kimse mobil bankaciligim şubeden kapatılmış.Aynen kardesim içinden gelirse 2 paket sigara ismarlarsin yoksa canin sagolsun
Oraya nasıl aticam kardesimAçarsın sorun degil oraya kartını kaydet maas yattığı gibi oraya at qr ile çek bu kadar
Güzel kardeşim sabahtan beri yazıyorum bakmıyorsun bile şimdi de benim icimden gelmiyor yardım etmekOraya nasıl aticam kardesim
Kardeşim hastamisin sen ya betyolu sitesi içinde yazmıştın. özelden sen o arkadaş degilmisin ulan devlette çalışıyorum diyorum patronu ara diyorsun başka Ibana attir diyorsun mobilim yok diyorum paycele aktar diyolar kimse ciddiye alıp sorunu okumuyor ki ne dalga geçecem hastamisin nesin ya
Yazdığın yorumlari teker teker okudum hangisini ciddiye alıp işlem yapabilirsin mobilim yok merkeze çok uzagim aşağı inemiyorum sadce telefon birde kartım bende başka bişey yok
Kardeşim yardım istiyorsun degil mi?? O zaman insanların fikirlerine saygı duyup okuycan ne yazmış diyeKardeşim hastamisin sen ya betyolu sitesi içinde yazmıştın. özelden sen o arkadaş degilmisin ulan devlette çalışıyorum diyorum patronu ara diyorsun başka Ibana attir diyorsun mobilim yok diyorum paycele aktar diyolar kimse ciddiye alıp sorunu okumuyor ki ne dalga geçecem hastamisin nesin ya
Kartını kaydettikten sonra istediğim limiti aktarabiliyotmuyum oraya kral ordan kendi hesabıma mi aktarabilirim havale vs işlemleri yapabilirmym limitlimi orasıAçarsın sorun degil oraya kartını kaydet maas yattığı gibi oraya at qr ile çek bu kadar
Merkeze gidecen başka yolu yok ne kendini nede baskasini yorma dostumYazdığın yorumlari teker teker okudum hangisini ciddiye alıp işlem yapabilirsin mobilim yok merkeze çok uzagim aşağı inemiyorum sadce telefon birde kartım bende başka bişey yok