Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,232
1,880
113
Yada patronu ara beni maaş yatan bankadan aradılar hesabınıza hicbis şekilde pra ytirim çekim yapamazsınız denildi de sizde yatiramicaksiniz de size farklı IBAN versem maaas heswbimi o IBAN olarak kullanın de

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
Beyler bir devletteyim
2 merkeze çok uzak yani mobilim yok maaş kartım var işte bide telefon şubeye ugramamistim şubeden mobil bankacılığa giriş iptali koyulmus

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
370
272
63
Paycell vodafone pay bunlar kart numarası ile yatirim alıyor dene olur belki

@Orhanhisar70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,014
1,388
113
Yakında petrol varsa git pompacı yla konuş 150 200 sıkıştır anında yakıt çeksin nakit sıçana versin

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,805
4,698
113
Sen yazdıklarımı oku bence
dost sana yapacağını soyleyim başka yapabilecegin hicbirsey yok kart sendeyse iyi dinle şimdi oynadığın bir siteye yatırım yapacaksın güvendiğin sqglam siteye kart ile yatırım yap sitede 1 kere çevir çekme hesapta kalsın sitede kalsın para nezaman çarşıya inersen çekim yap ozaman direk çekersin en güzel yolu bu

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
Kanka şuanda dagdayiz desem öyle bir ortam yok.
Yani kısaca her şartta keser o parayı

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
dost sana yapacağını soyleyim başka yapabilecegin hicbirsey yok kart sendeyse iyi dinle şimdi oynadığın bir siteye yatırım yapacaksın güvendiğin sqglam siteye kart ile yatırım yap sitede 1 kere çevir çekme hesapta kalsın sitede kalsın para nezaman çarşıya inersen çekim yap ozaman direk çekersin en güzel yolu bu
Kartla yatırılan en yüksek limitli siteler hangisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...