- 7,648
- 5,264
- 113
Kanka biraz kendini yorup bu biz gibi hava da dağdan inmen gerekKral onu şubeden yapiyolar
Kanka biraz kendini yorup bu biz gibi hava da dağdan inmen gerekKral onu şubeden yapiyolar
Adamın hesabını bloke etmişler kanki o bilgilerle jeff bezos bile giremezOzman yapacagin tek en güvendiğin birine mobil bankacılık şifre vercen o sana çekecek hemen yoksa yolu yok
Sen yazdıklarımı oku benceBeyler bir devletteyim
2 merkeze çok uzak yani mobilim yok maaş kartım var işte bide telefon şubeye ugramamistim şubeden mobil bankacılığa giriş iptali koyulmus
Kardeşim devlette çalışıyorum diyorum sana patronu ara diyorsunSen yazdıklarımı oku bence
Ara sende tayiibj çok mu zorKardeşim devlette çalışıyorum diyorum sana patronu ara diyorsun
Ozaman bankayı aricaksin hesaplarına bloke attirican maasin yatmiyacak sen ilgili birimlerl konuşacaksın maaş hesabını degisdiriceksinKardeşim devlette çalışıyorum diyorum sana patronu ara diyorsun
Ne patronu kardeş ya pazar pazarBu arda bu dediğini yapıyor patronlar ara patronu de bence simdiden
dost sana yapacağını soyleyim başka yapabilecegin hicbirsey yok kart sendeyse iyi dinle şimdi oynadığın bir siteye yatırım yapacaksın güvendiğin sqglam siteye kart ile yatırım yap sitede 1 kere çevir çekme hesapta kalsın sitede kalsın para nezaman çarşıya inersen çekim yap ozaman direk çekersin en güzel yolu buSen yazdıklarımı oku bence
Sana versin yazacaktım sıçana yazmış klavyeYakında petrol varsa git pompacı yla konuş 150 200 sıkıştır anında yakıt çeksin nakit sıçana versin
Bunu babası oğluna yapmazYakında petrol varsa git pompacı yla konuş 150 200 sıkıştır anında yakıt çeksin nakit sıçana versin
Kartla yatırılan en yüksek limitli siteler hangisidost sana yapacağını soyleyim başka yapabilecegin hicbirsey yok kart sendeyse iyi dinle şimdi oynadığın bir siteye yatırım yapacaksın güvendiğin sqglam siteye kart ile yatırım yap sitede 1 kere çevir çekme hesapta kalsın sitede kalsın para nezaman çarşıya inersen çekim yap ozaman direk çekersin en güzel yolu bu
SEN onun yerine beklersin sana versin şifreyi sen anlarsın bu işlerden . nasıl dolandırıcılık yapılır herkese öğret.Sabaha kadar nasıl bekleyecek.d