Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
Kardeşim yardım istiyorsun degil mi?? O zaman insanların fikirlerine saygı duyup okuycan ne yazmış diye
Kusura bakma kardeşim sen mantıklı yazdinda paycel sıfırdan açsam turkcel hattım faturali, karttan oraya mı aktaricam şifre gelicek değil mi, 80 90 arası yapılıyor mu oraya

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
370
272
63
Kartını kaydettikten sonra istediğim limiti aktarabiliyotmuyum oraya kral ordan kendi hesabıma mi aktarabilirim havale vs işlemleri yapabilirmym limitlimi orası
Senin maaş 200k degilse Her türlü atarsın sonrasında da çekemezsen bile Altın alıp bozarsın kaybın çok az olur

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
Beyler maaş kartıyla yatırım yapılan güvenilir bir site var mı mesela onla yatirsam direkt çevirip başka hesaba çeksem varmı böyle bir site

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,418
2,234
113
Maas bankan ziraat ise hic bulasma. Oyle lanet bir kart ki parayi kolay kolay her yere atamiyorsun

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,785
14,035
113
Kartını kaydettikten sonra istediğim limiti aktarabiliyotmuyum oraya kral ordan kendi hesabıma mi aktarabilirim havale vs işlemleri yapabilirmym limitlimi orası
Senin sıkıntın büyük banka matikde bile cekecegin kit tutarı belli havale tutarı belli yani hepsini havale edemiyorsun

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
Hocam girme bu işlere haciz gelmis maaşına hala siteye atmaya çalısıyon
Kral öyle çeviriyorum zaten haciz gelmedi otomok Kredilerime kesiyor iki tane var kumar oynayan kaybetmeye mahkumdur doğru ama ben iki ayda 750 bine yakın borç verdim sistemli gidiyorum kral 50 100 atmıyorum iki üç siteye üç beş atıp bonus alıp kasa yapıp öyle vuruyorum güvendiğim siteden yani bodoslama dalmiyorum

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,101
5,358
113
Dostlar mobilim kapalı suandada merkeze uzağım her maaşım yatacak kredilere kesiliyor birazi kesilmeden nasıl kullanabilirim maaşı internetten
Dostum 2.hesap aç ondan kesilmez kredin ilk verdiğin hesaba bağlı ikinci ibanı kullan maaşta aynı bankaya başka vadesiz hesap açacaksın bu kadar

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
370
272
63
Kral öyle çeviriyorum zaten haciz gelmedi otomok Kredilerime kesiyor iki tane var kumar oynayan kaybetmeye mahkumdur doğru ama ben iki ayda 750 bine yakın borç verdim sistemli gidiyorum kral 50 100 atmıyorum iki üç siteye üç beş atıp bonus alıp kasa yapıp öyle vuruyorum güvendiğim siteden yani bodoslama dalmiyorum
Hocam ben bildiğimi seninle paylaştım gerisi sana kalmış nasıl yaparsan oyle yao

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,704
2,025
113
Anlaşılan askersin ve kumar sevdasına batmış durumdasın aslında bankaların borçları kesmesi senin için daha iyi olacak ama şöyke bir yol söyleyim sana

Telefon bankacığı diye bir uygulama var maaş yatınca bankanın müşteri hizmetlerini arayıp güvenlik aşamalarından geçerek daha önce kaydetmiş olduğu iban numarasına parayı transver yaptırabilirsin işlem ücreti olarak biraz fazla para alırlar ama olsun devede kulak dokunmaz sana

O da olmuyorsa artık en büyük kumarı oynayacaksın maaş kartı ile parayı sitelere dağıtacaksın güvenilir olanlara sonra 1x anapara çevrimlerini yapıp istediğin hesaba aktaracaksın başka da bi yolu yok malesef

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
Dostum 2.hesap aç ona bloke konmaz ikinci ibanı kullan maaşta aynı bankaya başka vadesiz hesap açacaksın bu kadar
Kardeşim doğru dedinde borç ödenmeden o olmuyor devlette malesef bide borç maaş aldığım bankaya zaten malesef.

Tek çare herangi güvenilir bir siteye atip çevirip başka bir siteye atmak ama oda sıkıntı neyse bu ayda kesilecek koyayım a...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...