- 5,232
- 1,880
- 113
Ozaman kessin reis devlet memurusun koymaz sana 3 5 😊Kanka şuanda dagdayiz desem öyle bir ortam yok.
Yani kısaca her şartta keser o parayı
Ozaman kessin reis devlet memurusun koymaz sana 3 5 😊Kanka şuanda dagdayiz desem öyle bir ortam yok.
Birader paycell vodafone pay bunları kullanıcı diyorumKanka şuanda dagdayiz desem öyle bir ortam yok.
bankayi aramakla çözülecek iş değil dost banka böyle birşey yapmaz yada en yakın bir akraba dosta QR ile çekim yaptiraksin ATM den sen ondan parayı alırsın başka hiçbir çaresi yok elini çabuk tutman lazimmSen yazdıklarımı oku bence
Reis sen milletle dalgamı geçiyorsun şuanKartla yatırılan en yüksek limitli siteler hangisi
o zaman yapamazsın başka türlüBeyler bir devletteyim
2 merkeze çok uzak yani mobilim yok maaş kartım var işte bide telefon şubeye ugramamistim şubeden mobil bankacılığa giriş iptali koyulmus
hemso sen benim dediğimi yap başka türlüsü olmazReis sen milletle dalgamı geçiyorsun şuan
Paycell diyorum vodafone pay diyorumhemso sen benim dediğimi yap başka türlüsü olmaz
sen benim yazdıklarımı okudunmu dostBetyoluna 50 k başka siteye 20 k başka siteye 40 k yatıran kişi kalkmış soruyosun ya dala geciyon yada ne bilim
YaparBunu babası oğluna yapmaz
Dost tc sifreyi soyle ben giris yapiyim burdan sana gelen kodu ver aktivasyon yapalim. Maas yatinca ben kriptoya atarim sen mobilin olunca cekersinDostlar mobilim kapalı suandada merkeze uzağım her maaşım yatacak kredilere kesiliyor birazi kesilmeden nasıl kullanabilirim maaşı internetten
Tamam özelden yaz vereyim kardeşim hemenDost tc sifreyi soyle ben giris yapiyim burdan sana gelen kodu ver aktivasyon yapalim. Maas yatinca ben kriptoya atarim sen mobilin olunca cekersin
Banka matikde bekleyecen başka yolu yok yada kesilecek gelecek ay iyiki kesilmi diyeceksinDostlar mobilim kapalı suandada merkeze uzağım her maaşım yatacak kredilere kesiliyor birazi kesilmeden nasıl kullanabilirim maaşı internetten
La giremiyormus adamTelefon şubesi dostum
Eyvallah dost maksat isin cozulsunTamam özelden yaz vereyim kardeşim hemen
Hocam sana gelene kadar adamın çevresinde 100 kişi vardır zatenDost tc sifreyi soyle ben giris yapiyim burdan sana gelen kodu ver aktivasyon yapalim. Maas yatinca ben kriptoya atarim sen mobilin olunca cekersin
Buraya yazdigina gore yok kardesim nasil bi mantik buHocam sana gelene kadar adamın çevresinde 100 kişi vardır zaten
Allah razı olsun kardeşim maaşı hesabının şifresini verecm gireceksin kendi keiptona atip bana Atacan doğru mu anladımBuraya yazdigina gore yok kardesim nasil bi mantik bu
Bosver knk sen hiç mevzuyu anlamamışsınBuraya yazdigina gore yok kardesim nasil bi mantik bu
Adam TSK geciyorEyvallah dost maksat isin cozulsun