Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Maaş Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
Aynen kardesim içinden gelirse 2 paket sigara ismarlarsin yoksa canin sagolsun
Estağfurullah yarısını veririm. Kardeşim dalga geçtiğini düşünüyorum. Yani onu çevremde herangi birine yaptırırım zaten olayı anlamadi sanırım kimse mobil bankaciligim şubeden kapatılmış.
Maaş kartım ve telefonum var işte başka bişey yok

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
Beyler herangi sağlam bir siteye kartımla yükleme yaptiramazmiyim sizce limiti yüksek olan

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
@Shellac @Daimon @Başkan reisler şu adamı banlayin Allah rızası için milletle dalga geçip duruyor sürekli aynısını yapıyor her konu acdiginda.
Kardeşim hastamisin sen ya betyolu sitesi içinde yazmıştın. özelden sen o arkadaş degilmisin ulan devlette çalışıyorum diyorum patronu ara diyorsun başka Ibana attir diyorsun mobilim yok diyorum paycele aktar diyolar kimse ciddiye alıp sorunu okumuyor ki ne dalga geçecem hastamisin nesin ya

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
@Shellac @Daimon @Başkan reisler şu adamı banlayin Allah rızası için milletle dalga geçip duruyor sürekli aynısını yapıyor her konu acdiginda.
Yazdığın yorumlari teker teker okudum hangisini ciddiye alıp işlem yapabilirsin mobilim yok merkeze çok uzagim aşağı inemiyorum sadce telefon birde kartım bende başka bişey yok

Sinsidda44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
334
264
63
Kardeşim hastamisin sen ya betyolu sitesi içinde yazmıştın. özelden sen o arkadaş degilmisin ulan devlette çalışıyorum diyorum patronu ara diyorsun başka Ibana attir diyorsun mobilim yok diyorum paycele aktar diyolar kimse ciddiye alıp sorunu okumuyor ki ne dalga geçecem hastamisin nesin ya
Kardeşim yardım istiyorsun degil mi?? O zaman insanların fikirlerine saygı duyup okuycan ne yazmış diye

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,855
1,580
113
Açarsın sorun degil oraya kartını kaydet maas yattığı gibi oraya at qr ile çek bu kadar
Kartını kaydettikten sonra istediğim limiti aktarabiliyotmuyum oraya kral ordan kendi hesabıma mi aktarabilirim havale vs işlemleri yapabilirmym limitlimi orası

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,784
14,034
113
Yazdığın yorumlari teker teker okudum hangisini ciddiye alıp işlem yapabilirsin mobilim yok merkeze çok uzagim aşağı inemiyorum sadce telefon birde kartım bende başka bişey yok
Merkeze gidecen başka yolu yok ne kendini nede baskasini yorma dostum
Banka mantığın başında bekleyecen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...