- 23,163
- 21,585
- 113
Yok muzlu olandan puhahaDondurma olandan mı
Yok muzlu olandan puhahaDondurma olandan mı
Ne guzel kaynastık gene hadı ege sapsap gelın eskı gunlerdrkı gıbıBaşlık neden aslan burcu acaba diyosan @Metings1905 aslan parçası yazdım burcu diye düzeltti 😂
Gecen kac gün once barios sinan tartisti @Valenciennes ekran almisti gelsin göstersin yıkılırsın atam puahahBaşlık neden aslan burcu acaba diyosan @Metings1905 aslan parçası yazdım burcu diye düzeltti 😂
Aynen hemen inanırım zatwn biliyonuz 😂Ne guzel kaynastık gene hadı ege sapsap gelın eskı gunlerdrkı gıbı
Nicke bak şap şap göte sapalagi attı gittiNe guzel kaynastık gene hadı ege sapsap gelın eskı gunlerdrkı gıbı
Tartışma olmasa ağlarım zateb pauajahGecen kac gün once barios sinan tartisti @Valenciennes ekran almisti gelsin göstersin yıkılırsın atam puahah
Rapor yoktu metini konuya çekmek için uydurdum 😂İHTİMALLER TAM LİSTE
Şimdi atam ibanı özelden metine attığına göre metinden başkası raporlayamaz.
Ama atam ibanı 3-5 farklı kişiye atmışsa eğer metin temize çıkar.
E bu durumda son bi ihtimal daha var eğer atam metinden başkasına atmadıysa metinin hesabı 2 kişi kontrol ediyor olabilir yani gerçek metin mesajı görmemiş diğer kişi mesajı görüp bu kim amuga diyip raporlamıştır zaten 7/24 online puhaha
Eskiden daha azdı suan her rol sonrası 1 saat tartışma kesin oluyor atam puahaTartışma olmasa ağlarım zateb pauajah
4 tepkimeye ss gelirGecen kac gün once barios sinan tartisti @Valenciennes ekran almisti gelsin göstersin yıkılırsın atam puahah
Millet aç demek ki gözü dönmüş puahjaEskiden daha azdı suan her rol sonrası 1 saat tartışma kesin oluyor atam puaha
İlk4 tepkimeye ss gelir
Zaten 4 kişiyiz konuda metini saymıyorum zaten puaha4 tepkimeye ss gelir
Bugun adamin biri cekilis konusu acmis gelirse 1kisiye 100 tl olarak basta metin acti zannettim değilmiş başkasıymis onu bile beğenen yağınca insan vardi puahahMillet aç demek ki gözü dönmüş puahja
Metindir o açan sen yanlış gormussundurBugun adamin biri cekilis konusu acmis gelirse 1kisiye 100 tl olarak basta metin acti zannettim değilmiş başkasıymis onu bile beğenen yağınca insan vardi puahah
25 liralik cekilis ac 2 kisiBugun adamin biri cekilis konusu acmis gelirse 1kisiye 100 tl olarak basta metin acti zannettim değilmiş başkasıymis onu bile beğenen yağınca insan vardi puahah
@Barrios bunu gördükçe kaybettiğim herseyi unutuyorum dost puabha
Valla ya bende istemsiz gülüyorum bi tane dayı var matbete para yatırmış görseniz komedi ama yükleyemiyorum@Barrios bunu gördükçe kaybettiğim herseyi unutuyorum dost puabha