Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,929
37,099
113
İHTİMALLER TAM LİSTE

Şimdi atam ibanı özelden metine attığına göre metinden başkası raporlayamaz.
Ama atam ibanı 3-5 farklı kişiye atmışsa eğer metin temize çıkar.
E bu durumda son bi ihtimal daha var eğer atam metinden başkasına atmadıysa metinin hesabı 2 kişi kontrol ediyor olabilir yani gerçek metin mesajı görmemiş diğer kişi mesajı görüp bu kim amuga diyip raporlamıştır zaten 7/24 online puhaha

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
İHTİMALLER TAM LİSTE

Şimdi atam ibanı özelden metine attığına göre metinden başkası raporlayamaz.
Ama atam ibanı 3-5 farklı kişiye atmışsa eğer metin temize çıkar.
E bu durumda son bi ihtimal daha var eğer atam metinden başkasına atmadıysa metinin hesabı 2 kişi kontrol ediyor olabilir yani gerçek metin mesajı görmemiş diğer kişi mesajı görüp bu kim amuga diyip raporlamıştır zaten 7/24 online puhaha
Rapor yoktu metini konuya çekmek için uydurdum 😂

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Bugun adamin biri cekilis konusu acmis gelirse 1kisiye 100 tl olarak basta metin acti zannettim değilmiş başkasıymis onu bile beğenen yağınca insan vardi puahah
25 liralik cekilis ac 2 kisi
biri hastanede ayagina kursun girer biri yolda kalmistir birinin sigara parası yoktur biri psikolojik ilaclar kullaniyorum der biri evden kovulmustur kardesim sana ayri 50 aticam cekilis haric de abi aslansin cansin der 250 atsan dalagina kadar yalar 🤣