- 29,789
- 21,859
- 113
Bır sekılde kendımı temıze cıkarmam lazımdıElendin kardeşim
Bır sekılde kendımı temıze cıkarmam lazımdıElendin kardeşim
Nerden kardeşin oluyoruz hayırdırSabah ben bıldırmedım kardesım ozur dıleyın
Adem havvaNerden kardeşin oluyoruz hayırdır
Vardır illaki ama bizden değil bu sefer puahahS.a iyi geceler dostlar
Kim dolandirilmis yeni gündem varmı
Onlar dolandiricilar biz ise gerçeğiz atam sen bize zink yap özledik vallaPuwjahaha o liste'de olmak istemezsin 😂
Adam sabah 7 de ıban atmıs Z bıle yapamazOnlar dolandiricilar biz ise gerçeğiz atam sen bize zink yap özledik valla
Yarın sana zınk yapalım o zaman madem özledin 😂Onlar dolandiricilar biz ise gerçeğiz atam sen bize zink yap özledik valla
Bizden olmayan bizden değildir atamVardır illaki ama bizden değil bu sefer puahah
Jaajajajaj para için atmadım sana yazacaktım ne yazım diye düşündüm forum doldurdum aw 😂Adam sabah 7 de ıban atmıs Z bıle yapamaz
Muhabbet etmek ıstersen wp yaz donerımJaajajajaj para için atmadım sana yazacaktım ne yazım diye düşündüm forum doldurdum aw 😂
Bir günde çok şey değişir dost belki bir max alir nerden biliyorsun puahaAdam sabah 7 de ıban atmıs Z bıle yapamaz
Bizden olmayan metindendir kardeşim 😂Bizden olmayan bizden değildir atam
AtaammammmYarın sana zınk yapalım o zaman madem özledin 😂
Numaran silindiMuhabbet etmek ıstersen wp yaz donerım
Gunun guzel haberıNumaran silindi
BencedeGunun guzel haberı
Dondurma olandan mıBir günde çok şey değişir dost belki bir max alir nerden biliyorsun puaha
Metin olsun daBizden olmayan metindendir kardeşim 😂
Atam sana iban atmaz ama parası olmasa bile yanlislik olmuştur kesinAdam sabah 7 de ıban atmıs Z bıle yapamaz
Yok DonnarumaDondurma olandan mı