- 12,011
- 11,624
- 113
Guzel post puhahahan@Barrios bunu gördükçe kaybettiğim herseyi unutuyorum dost puabha
Guzel post puhahahan@Barrios bunu gördükçe kaybettiğim herseyi unutuyorum dost puabha
Gözlüklere bak tam kumarbaz 🤣🤣🤣 dayım benim be
Açılıyor mu bakin bi puhaha
Dayi aramizdan biriyse ona sesleniyorum; dayı git bı su icin nefes al, iki rekat namaz kıl ne işin var hala kumarda
Açılıyor mu bakin bi puhaha
Kesin klon siteye 100 tl yatırmıştır ama para bakiyesine geçmemiş puhaha izleyince patlıyorumGözlüklere bak tam kumarbaz 🤣🤣🤣 dayım benim be
Tegmen casıbom 150 kKesin klon siteyr 100 tl yatırmıştır ama para bakiyesine geçmemiş puhaha izleyince patlıyorum
Ya ogle deme matbette katlayip trasvetilere carpilicakti dayım aslan dayım benim kalkmazdı kaldirirdiDayi aramizdan biriyse ona sesleniyorum; dayı git bı su icin nefes al, iki rekat namaz kıl ne işin var hala kumarda
Keşke bu gerçeği öğrenmeseydim, dayım milli bir dava için şehit düşmüş meğersemYa ogle deme matbette katlayip trasvetilere carpilicakti dayım aslan dayım benim kalkmazdı kaldirirdi
Bu dava silahlarla degil taarruzla kazanilmistir kılıcı keskin olan zaferi almistir 🤣🤣Keşke bu gerçeği öğrenmeseydim, dayım milli bir dava için şehit düşmüş meğersem
ahahhahahaha hem burdan görüyorum bu dayıyı hem senden hergün bıktım bıktımmmm
ahahahahahahaahhahaha kahkaha attım gece gece
Valla hergün keyifle izliyorum puhahaahahhahahaha hem burdan görüyorum bu dayıyı hem senden hergün bıktım bıktımmmm![]()
devam devammm kaldı 34 mesajınHayat bir kumar ve biz bu oyunu kaybettıik
Ne olacakki 1000 olunca 🤣devam devammm kaldı 34 mesajın
Bu bizim gözlüklü dayı kesin slotçudevam devammm kaldı 34 mesajın