- 23,642
- 22,035
- 113
Benimde üstüme atsınlar atamAllahınu seven toprak atsın üstüme
Benimde üstüme atsınlar atamAllahınu seven toprak atsın üstüme
Havalar sicak kanka üstün açık yatAllahınu seven toprak atsın üstüme
Olmaz sen kalk ben yatamBenimde üstüme atsınlar atam
Ben isveçteyimHavalar sicak kanka üstün açık yat
Atam kendin gibi sarı saçlı mavi gözlü hatunları mı seçtin evlatların burdayken hemde üşüyorkenBen isveçteyim
Üşümeyi gec artik titriyoruz dostAtam kendin gibi sarı saçlı mavi gözlü hatunları mı seçtin evlatların burdayken hemde üşüyorken
Olsun dost daha iyi serin serin oh misBen isveçteyim
İsveçte fırın var mı kiÜşümeyi gec artik titriyoruz dost
Olmadığı için orda açtık zaten ticari zekaİsveçte fırın var mı ki
Ne işi var atamın isveçte
Sponsor arıyorum şuan 😂Atam kendin gibi sarı saçlı mavi gözlü hatunları mı seçtin evlatların burdayken hemde üşüyorken
Düşmanı denize döktüğün yetmiyor bide gönlümüzü fethediyorsun atamOlmadığı için orda açtık zaten ticari zeka
@Erhan2121 üzmez dost seniSponsor arıyorum şuan 😂
Üzer üzer@Erhan2121 üzmez dost seni
Olsaydi atamdan esirgemezdim rol açarken bile artik sürekli sponsor şeklinde açıyorum o yuzden benden hayır gelmez artık@Erhan2121 üzmez dost seni
UzdunÜzer üzer
Üzdün demek istedin heralde jahaha
Karadenizli olabilir onlar ö ve ü harflerini kullanmıyorlar puhahaÜzdün demek istedin heralde jahaha
Klavyeye ne ne karşımıza çıkıyorsa onu yaziyoruz atam o ö önemsemiyorum pek fazla puahhaÜzdün demek istedin heralde jahaha
Sende açolırsın 1-2 haftaya orası kesinAtam sen gittikten beri 7ler vermiyor artık valla sen varken 2 günde bi guzel kanacak elde ediyordum slotlar 6 aydır full kapalı nasil açılacak artık çok merak ediyorum
Zor valla atam elimizi neye atsak kuruyor artikSende açolırsın 1-2 haftaya orası kesin