- 28,522
- 17,453
- 113
Kardeşim senin yüzünden herkes cenabet geziyor forumda degissene şu profiliHamur mayalanmış olabilir
Kardeşim senin yüzünden herkes cenabet geziyor forumda degissene şu profiliHamur mayalanmış olabilir
Finalde kaybettik kardeşim hüzünlüyüz dur allasenKardeşim senin yüzünden herkes cenabet geziyor forumda degissene şu profili
Bu işi biliyosun ahahahHamur mayalanmış olabilir
Maalesef yalamam kardeşim
O cümle eskort değil kardeşim doğrusunu yazar misinEe ne demişler
Fazla tevazunun sonu eskorttan nasihat dinlemektir
Sibel Kekilli yetişkin dizi sektörüne kredi kartı borçları yüzünden girmiş kardeşim. Dikkat edelim hep beraberO cümle eskort değil kardeşim doğrusunu yazar misin
Tuh salağa bak insan bankaya borcu yüzünden öyle işe girer mi, demek ki eskiden çok ciddiye alınıyordu banka borcuSibel Kekilli yetişkin dizi sektörüne kredi kartı borçları yüzünden girmiş kardeşim. Dikkat edelim hep beraber
Tuh salağa bak insan bankaya borcu yüzünden öyle işe girer mi, demek ki eskiden çok ciddiye alınıyordu banka borcu
Ben küçük bir araştırma yaptım dostum şimdi bu khalifia ablamiz ana vatan topraklarında zina ile ilgili iftiraya uğruyor. Me yapsa ne etse kendini aklayamamış, ben yapmadım ama yaparsam da alasını yaparım demiş. Yaparsın yapamazsin derken ablamiz bunu kanıtlamak için Amerika gelip sektöre en tepeden giriş yapmışEkli dosyayı görüntüle 819196
Kardeşim kumara düşse daha mı iyiydi? O zamanlar telegram vardıda ablamız kod mu kovalamadı? Özel oranlar, deneme bonuslarıda yoktu haliyle sektöre yön verdi. Biz sibel kekillinin filmleriyle, murat kekillinin şarkılarıyla büyüdük yedirmeyiz.
Bu arada mia khalifa neden başlamış dost onuda bulup paylaşırsanız genel kültürümüz artsın
günaydın kalkın sıcak oldu
Vallahi duygulandık ve ağlaya ağlaya okuduk dost. Böyle özgüvenli gençlerın şeyinden öpeceksin alnından.Ben küçük bir araştırma yaptım dostum şimdi bu khalifia ablamiz ana vatan topraklarında zina ile ilgili iftiraya uğruyor. Me yapsa ne etse kendini aklayamamış, ben yapmadım ama yaparsam da alasını yaparım demiş. Yaparsın yapamazsin derken ablamiz bunu kanıtlamak için Amerika gelip sektöre en tepeden giriş yapmış
Sorma dost sorma sabah sabah yine gurur duyduk birileriyleVallahi duygulandık ve ağlaya ağlaya okuduk dost. Böyle özgüvenli gençlerın şeyinden öpeceksin alnından.
O genç yaşta ülkesinden kalkıp amerikaya gitmek büyük cesaret umarım hayalleri olan gençler ilham alırlar.Fındığına sağlık mia abla
Yanında ege de var kaynamasın arada 😂Kardeşim elmasların vadesi gelmiş gel artık @sapsap10
Zamanında bende niyetlendim sana borç takmaya bir türlü nasip etmedi rabbimYanında ege de var kaynamasın arada 😂
Atama bende bi 50k borc taksaydim fena olmazdı adam o kadar mahsum ki borcunu bile istemekten utanıyor adam puahaZamanında bende niyetlendim sana borç takmaya bir türlü nasip etmedi rabbim
Rabbim herkese böyle borç veren nasip etsin AmenAtama bende bi 50k borc taksaydim fena olmazdı adam o kadar mahsum ki borcunu bile istemekten utanıyor adam puaha