- 22,435
- 23,079
- 113
Sabah @Metings1905 e iban atmıştım burdan bildirmiş aw uyarı aldık 😂😂Zor valla atam elimizi neye atsak kuruyor artik
Sabah @Metings1905 e iban atmıştım burdan bildirmiş aw uyarı aldık 😂😂Zor valla atam elimizi neye atsak kuruyor artik
@Metings1905 hain düşman hiçmi utanmadin atami yönetime bildirmişsin seni şiddetlen kınıyorum puahhaSabah @Metings1905 e iban atmıştım burdan bildirmiş aw uyarı aldık 😂😂
Huylu huyundan vazgeçer mi 😂@Metings1905 hain düşman hiçmi utanmadin atami yönetime bildirmişsin seni şiddetlen kınıyorum puahha
Otu poku bildiriyordu ses etmiyorduk ama seni nasil bildirir terbiyesiz insanmış gerçekten puabbaHuylu huyundan vazgeçer mi 😂
İnsan deme alınır şimdi o puajajOtu poku bildiriyordu ses etmiyorduk ama seni nasil bildirir terbiyesiz insanmış gerçekten puabba
Bos yapma la ben bıldırmedımSabah @Metings1905 e iban atmıştım burdan bildirmiş aw uyarı aldık 😂😂
Puhahah ne ddiim peki atamİnsan deme alınır şimdi o puajaj
He dur sımdı bıldıreyım ınanırsın uyarı gelırse bekle lan dambılİnsan deme alınır şimdi o puajaj
VarlıkPuhahah ne ddiim peki atam
Zaman aşımı aslanımHe dur sımdı bıldıreyım ınanırsın uyarı gelırse bekle lan dambıl
Saat 12 olmadı bekleZaman aşımı aslanım
10 dk sonra bildir hatrım varsa 😂Saat 12 olmadı bekle
Geldımı uyarı demekkı sabahkı ben degılmısım bılıp bılmeden ürmeee lan 😀10 dk sonra bildir hatrım varsa 😂
Elendin kardeşimGeldımı uyarı demekkı sabahkı ben degılmısım bılıp bılmeden ürmeee lan 😀
Bize yokmu atam pubaba
Sabah ben bıldırmedım kardesım ozur dıleyınBize yokmu atam pubaba
Puwjahaha o liste'de olmak istemezsin 😂Bize yokmu atam pubaba