Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,600
23,215
113
Sabah 4 5te dükkana geldim mal yok usta gece gelmemiş haber de vermedi akşam patron desen onada söylememiş 6!.30 da dükkan açılacak 8 de diğer şube açılacak kendi kendime yaptım malları sbaah 8 gibi gelmiş sanki hiç birşey olmamış gibi açmıyor bile konuyu ben sordım annem hastaydı diyor haber verseydin diyorum kameradan görmüşsünüzdür gelmediğimi sandım diyor bütün andavallar Zonguldaka toplanmış
Yanlış anlaşılmasın dost harbi zonguldakta bi zeka sorunu var evini gidip dövseydin keşke

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Kanka bizim ona ihtiyacımız var ama 🤣 bunu biliyor üstelik hani bir şarkı varya kahretsinnn aklımdasın ve sen bunun farkındasın diye o hesap 😀
Yanlış düşünüyonuz kanka herkesin yeri dolar 3 değil 5 verirsin gene bulursun eğer ki adama kendisini vazgeçilmez hissettirirseniz o adamın üzerinde otorite kuramazsınız

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Yanlış düşünüyonuz kanka herkesin yeri dolar 3 değil 5 verirsin gene bulursun eğer ki adama kendisini vazgeçilmez hissettirirseniz o adamın üzerinde otorite kuramazsınız
Süreklilik değil ama en az 2 ay o adam gidemez burası ankara Kayseri bursa İzmir değil usta sayısı şuan 1 elin 5 parmağını geçmez ve artık kimse çıraklık yapmıyor küçük Şehir yeni usta yetişmiyor burası Türkiyenin en büyük köyü diyolar öyle düşün kayseri'de geçen bir arkadaşım usta ilani açtı 60+ kişi başvurmuş inanamadım

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Süreklilik değil ama en az 2 ay o adam gidemez burası ankara Kayseri bursa İzmir değil usta sayısı şuan 1 elin 5 parmağını geçmez ve artık kimse çıraklık yapmıyor küçük Şehir yeni usta yetişmiyor burası Türkiyenin en büyük köyü diyolar öyle düşün kayseri'de geçen bir arkadaşım usta ilani açtı 60+ kişi başvurmuş inanamadım
Zaten ustayı göndermeyin ama bulunduğu konumun vazgeçilmez olmadığını anlatın yeterli olur, he kaçarsa ve giderse de patron olmak hesaba paranın gelmesi değil dönsün seninle birlikte o hamurun başına geçsin

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Zaten ustayı göndermeyin ama bulunduğu konumun vazgeçilmez olmadığını anlatın yeterli olur, he kaçarsa ve giderse de patron olmak hesaba paranın gelmesi değil dönsün seninle birlikte o hamurun başına geçsin
Zaten patron çalışan ilişkişi yok aramızda çok çalıştık imalatta beraber yoksa çekilmez bu dert değer verdiğimizden bu haldeyiz ama imalatta yalnız olmak daha iyi istediğin gibi takılıyon oturuyon yatıyon