http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Kanka bunun sonu yokkı tam duzeldı dersın gene olur deprem yenı bına en üst kat uzerım çatı onun rahatlıgı var bırazda
Gerçi şans işide var çatı iyi mesala bina çökmesini sürece bişey olmaz eniştem uzmançavuş hatay'da görevdeydi 6 şubat depreminden 2 ay önce ıstıfa etmişti kayseriye yerleşmişti 2 ay sonra maraş depremi oldu eski kaldığı bina tamamen enkaz olmuştu şans eseri görevi bırakmasa hepsi rahmetli olacaktı

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,661
28,694
113
Gerçi şans işide var çatı iyi mesala bina çökmesini sürece bişey olmaz eniştem uzmançavuş hatay'da görevdeydi 6 şubat depreminden 2 ay önce ıstıfa etmişti kayseriye yerleşmişti 2 ay sonra maraş depremi oldu eski kaldığı bina tamamen enkaz olmuştu şans eseri görevi bırakmasa hepsi rahmetli olacaktı
Yaşayacağı ömrü varmıs

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Bok gibi bir gün beyaz ya

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Noldu sabah sabah
Sabah 4 5te dükkana geldim mal yok usta gece gelmemiş haber de vermedi akşam patron desen onada söylememiş 6!.30 da dükkan açılacak 8 de diğer şube açılacak kendi kendime yaptım malları sbaah 8 gibi gelmiş sanki hiç birşey olmamış gibi açmıyor bile konuyu ben sordım annem hastaydı diyor haber verseydin diyorum kameradan görmüşsünüzdür gelmediğimi sandım diyor bütün andavallar Zonguldaka toplanmış

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,661
28,694
113
Sabah 4 5te dükkana geldim mal yok usta gece gelmemiş haber de vermedi akşam patron desen onada söylememiş 6!.30 da dükkan açılacak 8 de diğer şube açılacak kendi kendime yaptım malları sbaah 8 gibi gelmiş sanki hiç birşey olmamış gibi açmıyor bile konuyu ben sordım annem hastaydı diyor haber verseydin diyorum kameradan görmüşsünüzdür gelmediğimi sandım diyor bütün andavallar Zonguldaka toplanmış
Ne genıs adammıs la

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Patrona söyle seni yönetici seçtiyse kararlarına karışmasın, ustaya da güzel dille biraz kız kırmadan ardından sıkıntısı hakkında yardımcı olabileceğin durum var mı yok mu onu sor aynı olay bir daha kolay kolay tekrarlanmaz he tekrarlanırsa ustaya kimsenin kimseye ihtiyacı olmadığını söyle geç

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Patrona söyle seni yönetici seçtiyse kararlarına karışmasın, ustaya da güzel dille biraz kız kırmadan ardından sıkıntısı hakkında yardımcı olabileceğin durum var mı yok mu onu sor aynı olay bir daha kolay kolay tekrarlanmaz he tekrarlanırsa ustaya kimsenin kimseye ihtiyacı olmadığını söyle geç
Kanka bizim ona ihtiyacımız var ama 🤣 bunu biliyor üstelik hani bir şarkı varya kahretsinnn aklımdasın ve sen bunun farkındasın diye o hesap 😀