- 22,435
- 23,079
- 113
Şuan beklemede yok en son kaybeden varBeklemede
Şuan beklemede yok en son kaybeden varBeklemede
Şu yalan gerçekten senin gibi saf ve temiz bir insana yakışmıyorŞuan beklemede yok en son kaybeden var
Valla yok beklemede son kupon yeni yattı zatenŞu yalan gerçekten senin gibi saf ve temiz bir insana yakışmıyor
Miktara göre yardımcı olunur rıdvancım tavukları pişirmişem açtım YouTubeTrust walletden usdt çekim yapmak istiyorum trx bakiye yok dio binanceden para yatırdım trx çevirdim binanceden trust wallete atamıyorum var mı bilgisi olan
Bıldıgım kadarıyla trx ustd seklınde olanı var bırde sadece tron olarak var ona bır baksanaTrust walletden usdt çekim yapmak istiyorum trx bakiye yok dio binanceden para yatırdım trx çevirdim binanceden trust wallete atamıyorum var mı bilgisi olan
Bilgin var ise yardımcı olda çekelim dostMiktara göre yardımcı olunur rıdvancım tavukları pişirmişem açtım YouTube
Para burada ama çekim yapayım derken trx bakiye yetersiz dioBıldıgım kadarıyla trx ustd seklınde olanı var bırde sadece tron olarak var ona bır baksana
Usdt trc 20 çevir sonra trusta öyle aktarBilgin var ise yardımcı olda çekelim dost
Senın para ustd olabılır mı onu walllette çevirmeyı dene trx biriminePara burada ama çekim yapayım derken trx bakiye yetersiz dio
Para zaten ustd trusta onu çekemiyorumUsdt trc 20 çevir sonra trusta öyle aktar
Aldıgın hatayı paylaşsana rıdvan biPara burada ama çekim yapayım derken trx bakiye yetersiz dio
He tamam trx bakiye yok işte, binance usdt trc20 adresini kopyala oraya gönderPara zaten ustd trusta onu çekemiyorum
Tamam para ustd tron seklınde gönder dıyıp bıance veya BTC de aynı agı seç çıkan adresı kopyala burayaPara burada ama çekim yapayım derken trx bakiye yetersiz dio
Trx değilki bakire tether trx nasıl çekicen ayrıca çevirince 1-2 dolar eksik yaz kesinti ücreti için yetersiz dıyordur belkidePara burada ama çekim yapayım derken trx bakiye yetersiz dio
Allah rızası için biri çeksin şu parayıPara zaten ustd trusta onu çekemiyorum
Ordakı kırmızı işaret trx ısaretı kanka ücretten de olabilir dedıgın gıbıTrx değilki bakire tether trx nasıl çekicen ayrıca çevirince 1-2 dolar eksik yaz kesinti ücreti için yetersiz dıyordur belkide
Bizde bozarızTrx değilki bakire tether trx nasıl çekicen ayrıca çevirince 1-2 dolar eksik yaz kesinti ücreti için yetersiz dıyordur belkide