- 22,435
- 23,079
- 113
O işaret ağ işaretide olabilir ama kesinti ücretini düşsün 320 dolar çeksin olur benceOrdakı kırmızı işaret trx ısaretı kanka ücretten de olabilir dedıgın gıbı
O işaret ağ işaretide olabilir ama kesinti ücretini düşsün 320 dolar çeksin olur benceOrdakı kırmızı işaret trx ısaretı kanka ücretten de olabilir dedıgın gıbı
Dediğini yaptım bu hatayı veriyor trx bakiye yok dioTamam para ustd tron seklınde gönder dıyıp bıance veya BTC de aynı agı seç çıkan adresı kopyala buraya
Ağ işareti o para trc20 deO işaret ağ işaretide olabilir ama kesinti ücretini düşsün 320 dolar çeksin olur bence
O kadar yardımcı olduk çekmesi lazım 😀🐔O işaret ağ işaretide olabilir ama kesinti ücretini düşsün 320 dolar çeksin olur bence
323$ dene %2 kesmesi lazımDediğini yaptım bu hatayı veriyor trx bakiye yok dio
Kaç para yapıyor 320 $ dolar sen bilirsinO işaret ağ işaretide olabilir ama kesinti ücretini düşsün 320 dolar çeksin olur bence
Nadide sultan bile konyalıdan başkasına bastırmam demişti zamanında dostKonyadan adam çıkar gibi olur ama olmaz en yakın arkadaşım gonyalı mesela 😀
Kardesım en altta ağ ucretı yoı dıyor 320 dolar yazsana güzel kardesımDediğini yaptım bu hatayı veriyor trx bakiye yok dio
330 dolar bakıyen olması lazım dıyor orda senın 327 varDediğini yaptım bu hatayı veriyor trx bakiye yok dio
Aynısı işteKardesım en altta ağ ucretı yoı dıyor 320 dolar yazsana güzel kardesım
Sen cekecegın mıktarı düşür işlem ucretını karşılayamıyorsunAynısı işte
320 çektiğin zaman onaylanır hayırlı olsun rıdoAynısı işte
Sadece meme ucu 100 gram vardırNadide ablada da ne füzeler vardı liseliler bilmez
5 dolar trxe çevirip öyle dene belki borsa işlem ücretlerini sadece trx olarak alıyordurAynısı işte
Kesinti ücreti yüzündenDediğini yaptım bu hatayı veriyor trx bakiye yok dio
Yok borsası bi garip trxe bakiye aktarsın 3-5$Kesinti ücreti yüzünden
Ücreti trx coin olarak alıyor trxe çevir 7 dolatıAynısı işte
Evet öyleÇünkü ağ ücretini trx olarak kesiyor sadece