- 28,619
- 11,374
- 113
300 dolarda olsa çekilmiyor trx de bakiye eksik diyor benim trx bakiyeyi yüklemem lazımSen cekecegın mıktarı düşür işlem ucretını karşılayamıyorsun
300 dolarda olsa çekilmiyor trx de bakiye eksik diyor benim trx bakiyeyi yüklemem lazımSen cekecegın mıktarı düşür işlem ucretını karşılayamıyorsun
Evet kardeşim bizi mi yoksaydın bağırıyox burada 😅300 dolarda olsa çekilmiyor trx de bakiye eksik diyor benim trx bakiyeyi yüklemem lazım
Kardeşim 7 doları trx çevirsene direkt ne yüklemesi300 dolarda olsa çekilmiyor trx de bakiye eksik diyor benim trx bakiyeyi yüklemem lazım
Takas yapıp ücret kadar trx cevır300 dolarda olsa çekilmiyor trx de bakiye eksik diyor benim trx bakiyeyi yüklemem lazım
usdt yatirmisin o yuzden trx gas fee istiyor, cekim yaparken gas fee olarak ne kadar istedigi yazar o miktari atarsan islemin gerceklesirPara burada ama çekim yapayım derken trx bakiye yetersiz dio
Takas yaptığımda da aynı hata oluyurÜcreti trx coin olarak alıyor trxe çevir 7 dolatı
Ben anlamıyorum da dağıtım olursa konu dışında mı kalıcam300 dolarda olsa çekilmiyor trx de bakiye eksik diyor benim trx bakiyeyi yüklemem lazım
O zaman binanceden trx atcan direktTakas yaptığımda da aynı hata oluyur
Bakıye ekle dedıgınde ne çıkıyor aşağıdaki ekrandaTakas yaptığımda da aynı hata oluyur
trust'ta usdt belese cevrilmiyor ya da transfer edilmiyor. trust'a tron olarak para aktarmak en mantiklisiKardeşim 7 doları trx çevirsene direkt ne yüklemesi
Memeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmelerSadece meme ucu 100 gram vardır![]()
Takas yapmayacaksın, tether bozacaksın zaten trx olacak, yani işlemde olmayacak para cüzdanda olacak.Takas yaptığımda da aynı hata oluyur
HayırO zaman binanceden trx atcan direkt
Trx bakiye sıfır ve her işlem için trx kesiyormui
Zalımo gelir zalım zalımMemeler baş kaldırmış kavuşmuyor düğmeler
Günaydın cıennesMeme dedik günaydın demeyi unuttuk aklımız başımızdan gitti