- 22,435
- 23,079
- 113
Önceki gece izin günüydü bunun ben imalattaydım hatta kesin bir yerlere gitti hastalık bahane bnceTamam annesı hastaymışta kendısı doktor mu en azından mesaj atarsın gelemıyorum dıye
Önceki gece izin günüydü bunun ben imalattaydım hatta kesin bir yerlere gitti hastalık bahane bnceTamam annesı hastaymışta kendısı doktor mu en azından mesaj atarsın gelemıyorum dıye
Yanlış anlaşılmasın dost harbi zonguldakta bi zeka sorunu var evini gidip dövseydin keşkeSabah 4 5te dükkana geldim mal yok usta gece gelmemiş haber de vermedi akşam patron desen onada söylememiş 6!.30 da dükkan açılacak 8 de diğer şube açılacak kendi kendime yaptım malları sbaah 8 gibi gelmiş sanki hiç birşey olmamış gibi açmıyor bile konuyu ben sordım annem hastaydı diyor haber verseydin diyorum kameradan görmüşsünüzdür gelmediğimi sandım diyor bütün andavallar Zonguldaka toplanmış
Buralı değilim sorun yok ama belli kısmında gerçekten var hepsi değilsedeYanlış anlaşılmasın dost harbi zonguldakta bi zeka sorunu var evini gidip dövseydin keşke
Yarı yarıya özellikle kırsal kesimBuralı değilim sorun yok ama belli kısmında gerçekten var hepsi değilsede
Aynen çoğunluk kırsalda yetişmiş zaten halada kalanlar varYarı yarıya özellikle kırsal kesim
Konya kırsalı tek gecerım yabanılıkteYarı yarıya özellikle kırsal kesim
Konyadan adam çıkar gibi olur ama olmaz en yakın arkadaşım gonyalı mesela 😀Konya kırsalı tek gecerım yabanılıkte
Yanlış düşünüyonuz kanka herkesin yeri dolar 3 değil 5 verirsin gene bulursun eğer ki adama kendisini vazgeçilmez hissettirirseniz o adamın üzerinde otorite kuramazsınızKanka bizim ona ihtiyacımız var ama 🤣 bunu biliyor üstelik hani bir şarkı varya kahretsinnn aklımdasın ve sen bunun farkındasın diye o hesap 😀
Olaylar karşısında işte güngur güngur ağlıyorum günaydın herkeseSelamın aleyküm patronu dövdüm sabah dabah elim ayağım titriyor
Günaydın dost için için ağlamadan devamOlaylar karşısında evde işte güngur güngur ağlıyorum günaydın herkese
Süreklilik değil ama en az 2 ay o adam gidemez burası ankara Kayseri bursa İzmir değil usta sayısı şuan 1 elin 5 parmağını geçmez ve artık kimse çıraklık yapmıyor küçük Şehir yeni usta yetişmiyor burası Türkiyenin en büyük köyü diyolar öyle düşün kayseri'de geçen bir arkadaşım usta ilani açtı 60+ kişi başvurmuş inanamadımYanlış düşünüyonuz kanka herkesin yeri dolar 3 değil 5 verirsin gene bulursun eğer ki adama kendisini vazgeçilmez hissettirirseniz o adamın üzerinde otorite kuramazsınız
İçin için ağla hüngür hüngür değilOlaylar karşısında işte güngur güngur ağlıyorum günaydın herkese
Tutamıyorum kendimi ağlarken bayılmışımİçin için ağla hüngür hüngür değil
Zaten ustayı göndermeyin ama bulunduğu konumun vazgeçilmez olmadığını anlatın yeterli olur, he kaçarsa ve giderse de patron olmak hesaba paranın gelmesi değil dönsün seninle birlikte o hamurun başına geçsinSüreklilik değil ama en az 2 ay o adam gidemez burası ankara Kayseri bursa İzmir değil usta sayısı şuan 1 elin 5 parmağını geçmez ve artık kimse çıraklık yapmıyor küçük Şehir yeni usta yetişmiyor burası Türkiyenin en büyük köyü diyolar öyle düşün kayseri'de geçen bir arkadaşım usta ilani açtı 60+ kişi başvurmuş inanamadım
Zaten patron çalışan ilişkişi yok aramızda çok çalıştık imalatta beraber yoksa çekilmez bu dert değer verdiğimizden bu haldeyiz ama imalatta yalnız olmak daha iyi istediğin gibi takılıyon oturuyon yatıyonZaten ustayı göndermeyin ama bulunduğu konumun vazgeçilmez olmadığını anlatın yeterli olur, he kaçarsa ve giderse de patron olmak hesaba paranın gelmesi değil dönsün seninle birlikte o hamurun başına geçsin
Hamur açmayı öğrenmek isteyen gelsin
Sıradaki kuponu atar mısın kardeşimHamur açmayı öğrenmek isteyen gelsin
Sadece kazananları atıyorum buraya kaybeden atmam kardeşimSıradaki kuponu atar mısın kardeşim
BeklemedeSadece kazananları atıyorum buraya kaybeden atmam kardeşim