- 30,859
- 22,725
- 113
@Mrlbra sınıf farkı var 2 senelık ılıskı çık çıkabilirsen ısın icinden
Bence asıl iş çözülür para kolay olan kız işi bu hayattaki en büyük sorunKarı kız işi çözülür de işsizlik zor
O zaman düğünüme beklerim adaş, güzel bir kupon takarsın eyv 😂Maddi sıkıntı düzelince düşünce tarzında değişecek kız sana üff dese alınıyprsun şuan belliki ama engel kaldır engel kaldır varsa evlilik kesin
Daha detaylı anlatmak ister misin kanka@Mrlbra sınıf farkı var 2 senelık ılıskı çık çıkabilirsen ısın icinden
Katılıyorum reis ben 2 saat içinde karar verip kariyi bosamis adamım hayatta kafaya takılacak son şey karı kız işleri Allah hiçbir karıyla aynı çatı altında yaşamayı nasip etmesin banayawww abiler, ağalarrrr hepiniz gönlü güzel insanlarsınız, bu dünyada hiçbir şey için ve hiçbir kul için üzülmeye değmez, geçmişi unutun hep ileri bakın
Kanka bu işi anlamak kolay değil işin içine aşk giriyor ferhat dağ gelmiş aw adem cennetten kovulmuş aşk uğruna insanı kanser eder bu durumyawww abiler, ağalarrrr hepiniz gönlü güzel insanlarsınız, bu dünyada hiçbir şey için ve hiçbir kul için üzülmeye değmez, geçmişi unutun hep ileri bakın
Kanka sıkıf farkını bile bile başladınız bu işe@Mrlbra sınıf farkı var 2 senelık ılıskı çık çıkabilirsen ısın icinden
Ulan ya son cümleye ne güldümKatılıyorum reis ben 2 saat içinde karar verip kariyi bosamis adamım hayatta kafaya takılacak son şey karı kız işleri Allah hiçbir karıyla aynı çatı altında yaşamayı nasip etmesin bana
Evlenince boşarsın ama daha henüz kavuşamadıysan sıkıntıKatılıyorum reis ben 2 saat içinde karar verip kariyi bosamis adamım hayatta kafaya takılacak son şey karı kız işleri Allah hiçbir karıyla aynı çatı altında yaşamayı nasip etmesin bana
İşte bak bu forumun çeken tarafı bu, dışarıda 6/7 kişi aynı konu üzerine konuşmak imkansız bi odak olmuyor veya seni dinleyen insanın senden acaba ne çıkarı var diye düşünüyorsun samimi olamıyorsun belki dalga geçer belki küçük düşerim diyorsun, forumun en çekici yani full doğrularımızla buradayızKanka bu işi anlamak kolay değil işin içine aşk giriyor ferhat dağ gelmiş aw adem cennetten kovulmuş aşk uğruna insanı kanser eder bu durum
Ben ederim reisHepimizin bir derdi var işte dostlar irili ufaklı, ama bana sorarsan bu kumar da tüm bunları tetikliyor, var mı aranizda ben parayı bulursam bırakmam diyen veya borçları kapatırsam devam ederim diyen
EderizHepimizin bir derdi var işte dostlar irili ufaklı, ama bana sorarsan bu kumar da tüm bunları tetikliyor, var mı aranizda ben parayı bulursam bırakmam diyen veya borçları kapatırsam devam ederim diyen
yaaa simdi millet dısardan diyordur aşk meşk yaşamamış boş boş konuşuyor falan filan açıklıyım bari, şuan 33 yaşındayım, 7 senelik ilişkim vardı. Birbirimiz için çok fedakarlıklar yaptık detaya girmeyim mevzu uzamasın. Neyse ukraynaya gitmem gerekti çalışmak ve para biriktirmek için, gittikten 1 yıl sonra kız başkasıyla evlendi direkt. Yani ömrümün neredeyse 3 te 1 ine yakın bir dilimini çöpe atmış oldumKatılıyorum reis ben 2 saat içinde karar verip kariyi bosamis adamım hayatta kafaya takılacak son şey karı kız işleri Allah hiçbir karıyla aynı çatı altında yaşamayı nasip etmesin bana
Kesinlikle. Olaylar bütün çıplaklığıyla konuşuluyorİşte bak bu forumun çeken tarafı bu, dışarıda 6/7 kişi aynı konu üzerine konuşmak imkansız bi odak olmuyor veya seni dinleyen insanın senden acaba ne çıkarı var diye düşünüyorsun samimi olamıyorsun belki dalga geçer belki küçük düşerim diyorsun, forumun en çekici yani full doğrularımızla buradayız
+1Ederiz
O kız öyşe diye aşkı hiçe sayamayızyaaa simdi millet dısardan diyordur aşk meşk yaşamamış boş boş konuşuyor falan filan açıklıyım bari, şuan 33 yaşındayım, 7 senelik ilişkim vardı. Birbirimiz için çok fedakarlıklar yaptık detaya girmeyim mevzu uzamasın. Neyse ukraynaya gitmem gerekti çalışmak ve para biriktirmek için, gittikten 1 yıl sonra kız başkasıyla evlendi direkt. Yani ömrümün neredeyse 3 te 1 ine yakın bir dilimini çöpe atmış oldum
Kardesım ayak uyduramıyorsun bır süre sonra artık o sevdıgı ıcın senı tasımaya baslıyor erkek olarakta buda senı yıpratıyorKanka sıkıf farkını bile bile başladınız bu işe
Zaten mesafe girdi mi bitio maalesef. Askere gidip boynuz yememiş erkek henüz haberi olmayan erkektir mesela aw puhahahyaaa simdi millet dısardan diyordur aşk meşk yaşamamış boş boş konuşuyor falan filan açıklıyım bari, şuan 33 yaşındayım, 7 senelik ilişkim vardı. Birbirimiz için çok fedakarlıklar yaptık detaya girmeyim mevzu uzamasın. Neyse ukraynaya gitmem gerekti çalışmak ve para biriktirmek için, gittikten 1 yıl sonra kız başkasıyla evlendi direkt. Yani ömrümün neredeyse 3 te 1 ine yakın bir dilimini çöpe atmış oldum