Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,197
8,190
113
yawww abiler, ağalarrrr hepiniz gönlü güzel insanlarsınız, bu dünyada hiçbir şey için ve hiçbir kul için üzülmeye değmez, geçmişi unutun hep ileri bakın
Katılıyorum reis ben 2 saat içinde karar verip kariyi bosamis adamım hayatta kafaya takılacak son şey karı kız işleri Allah hiçbir karıyla aynı çatı altında yaşamayı nasip etmesin bana

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
yawww abiler, ağalarrrr hepiniz gönlü güzel insanlarsınız, bu dünyada hiçbir şey için ve hiçbir kul için üzülmeye değmez, geçmişi unutun hep ileri bakın
Kanka bu işi anlamak kolay değil işin içine aşk giriyor ferhat dağ gelmiş aw adem cennetten kovulmuş aşk uğruna insanı kanser eder bu durum

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,841
6,803
113
Hepimizin bir derdi var işte dostlar irili ufaklı, ama bana sorarsan bu kumar da tüm bunları tetikliyor, var mı aranizda ben parayı bulursam bırakmam diyen veya borçları kapatırsam devam ederim diyen

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Katılıyorum reis ben 2 saat içinde karar verip kariyi bosamis adamım hayatta kafaya takılacak son şey karı kız işleri Allah hiçbir karıyla aynı çatı altında yaşamayı nasip etmesin bana
Evlenince boşarsın ama daha henüz kavuşamadıysan sıkıntı

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Kanka bu işi anlamak kolay değil işin içine aşk giriyor ferhat dağ gelmiş aw adem cennetten kovulmuş aşk uğruna insanı kanser eder bu durum
İşte bak bu forumun çeken tarafı bu, dışarıda 6/7 kişi aynı konu üzerine konuşmak imkansız bi odak olmuyor veya seni dinleyen insanın senden acaba ne çıkarı var diye düşünüyorsun samimi olamıyorsun belki dalga geçer belki küçük düşerim diyorsun, forumun en çekici yani full doğrularımızla buradayız

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
yaaa simdi millet dısardan diyordur aşk meşk yaşamamış boş boş konuşuyor falan filan açıklıyım bari, şuan 33 yaşındayım, 7 senelik ilişkim vardı. Birbirimiz için çok fedakarlıklar yaptık detaya girmeyim mevzu uzamasın. Neyse ukraynaya gitmem gerekti çalışmak ve para biriktirmek için, gittikten 1 yıl sonra kız başkasıyla evlendi direkt. Yani ömrümün neredeyse 3 te 1 ine yakın bir dilimini çöpe atmış oldum

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
İşte bak bu forumun çeken tarafı bu, dışarıda 6/7 kişi aynı konu üzerine konuşmak imkansız bi odak olmuyor veya seni dinleyen insanın senden acaba ne çıkarı var diye düşünüyorsun samimi olamıyorsun belki dalga geçer belki küçük düşerim diyorsun, forumun en çekici yani full doğrularımızla buradayız
Kesinlikle. Olaylar bütün çıplaklığıyla konuşuluyor

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
yaaa simdi millet dısardan diyordur aşk meşk yaşamamış boş boş konuşuyor falan filan açıklıyım bari, şuan 33 yaşındayım, 7 senelik ilişkim vardı. Birbirimiz için çok fedakarlıklar yaptık detaya girmeyim mevzu uzamasın. Neyse ukraynaya gitmem gerekti çalışmak ve para biriktirmek için, gittikten 1 yıl sonra kız başkasıyla evlendi direkt. Yani ömrümün neredeyse 3 te 1 ine yakın bir dilimini çöpe atmış oldum
O kız öyşe diye aşkı hiçe sayamayız

• Beğen
Tepkiler: ngu

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
@Metings1905 kıza sonradan piyango falan mı vurdu yoksa bu ilişkiye başlarken bu sınıf farkı var mıydı bile bile başlamafınıznmı ikinizde

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,263
28,843
113
Zaten mesafe girdi mi bitio maalesef. Askere gidip boynuz yememiş erkek henüz haberi olmayan erkektir mesela aw puhahah