- 31,263
- 28,843
- 113
Lafını da yapiosa eyvah eyvahKardesım ayak uyduramıyorsun bır süre sonra artık o sevdıgı ıcın senı tasımaya baslıyor erkek olarakta buda senı yıpratıyor
Lafını da yapiosa eyvah eyvahKardesım ayak uyduramıyorsun bır süre sonra artık o sevdıgı ıcın senı tasımaya baslıyor erkek olarakta buda senı yıpratıyor
Kardeşim taşımasın durumunu biliyorsa lüks bir yerde yemek yiyene kadar dürüm yesin gelip seninle taşıöak yerine bu anlayışı göstersinKardesım ayak uyduramıyorsun bır süre sonra artık o sevdıgı ıcın senı tasımaya baslıyor erkek olarakta buda senı yıpratıyor
Bu devirde zor kral en iyisi bile kendisine köle arıyor aşk falan hikaye hepsi bitiyor en aşık ciftler bile maksimum 5 yıl tahammül ediyor birbirine evlendikten sonraEvlenince boşarsın ama daha henüz kavuşamadıysan sıkıntı
Ben sana dün ne dedimyaaa simdi millet dısardan diyordur aşk meşk yaşamamış boş boş konuşuyor falan filan açıklıyım bari, şuan 33 yaşındayım, 7 senelik ilişkim vardı. Birbirimiz için çok fedakarlıklar yaptık detaya girmeyim mevzu uzamasın. Neyse ukraynaya gitmem gerekti çalışmak ve para biriktirmek için, gittikten 1 yıl sonra kız başkasıyla evlendi direkt. Yani ömrümün neredeyse 3 te 1 ine yakın bir dilimini çöpe atmış oldum
Bu maddi bir soruna dayalı bir şey, sınıfsal farklılık bana göre sadece kültürel bir şeydir.Kardesım ayak uyduramıyorsun bır süre sonra artık o sevdıgı ıcın senı tasımaya baslıyor erkek olarakta buda senı yıpratıyor
Reis sen uyumuonmu hiç 😁@Metings1905 kıza sonradan piyango falan mı vurdu yoksa bu ilişkiye başlarken bu sınıf farkı var mıydı bile bile başlamafınıznmı ikinizde
Evllişipe bişey diyemem ama yalana gerek yok erkekler her konuya kendi açısından bakıyor kız kadın neyse gelmiş derdini anlatıyor biz yine söyleniyor duırdır ediyor diye düşünüyoruzBu devirde zor kral en iyisi bile kendisine köle arıyor aşk falan hikaye hepsi bitiyor en aşık ciftler bile maksimum 5 yıl tahammül ediyor birbirine evlendikten sonra
İşteyim kanka benReis sen uyumuonmu hiç 😁
Günde 3 saat falanReis sen uyumuonmu hiç 😁
Yok ticaret yapıyor babasıyla durumları çok ıyı ehlıyet yoktu bende dusun zorla aldırdı arabası var audı a3 al dıyor lazım olunca kullan gıttı 30 k ya cep telefonu aldı ıpone kulaklık aldı 6 k ya üst baş desen o ayrı mekana gıderız 3 k 4k hesap gelır o öder sevıyor bende seviyorum o ayrı mesele ama ben sevmem mesela öle dıssrda öle para harcayayım yemeye içmeye kalburüstü mekanlar ben nabi yorum aybası elıme gelınce şunları odemıstın dıyıp atıyorum ona ama bu sefer bende para kalmıyor@Metings1905 kıza sonradan piyango falan mı vurdu yoksa bu ilişkiye başlarken bu sınıf farkı var mıydı bile bile başlamafınıznmı ikinizde
Allah kolaylık versin dostumİşteyim kanka ben
Eyvallah dostumAllah kolaylık versin dostum
Bende dedim her gece ayakta ben gibi 😁😁😁
Aynen öyle reis karı milletinin aklı çok değişik 40 yıl ona kölelik yaparsın 1 saniye arkanı dönersin o 1 saniyede arkadan bıçaklar seniyaaa simdi millet dısardan diyordur aşk meşk yaşamamış boş boş konuşuyor falan filan açıklıyım bari, şuan 33 yaşındayım, 7 senelik ilişkim vardı. Birbirimiz için çok fedakarlıklar yaptık detaya girmeyim mevzu uzamasın. Neyse ukraynaya gitmem gerekti çalışmak ve para biriktirmek için, gittikten 1 yıl sonra kız başkasıyla evlendi direkt. Yani ömrümün neredeyse 3 te 1 ine yakın bir dilimini çöpe atmış oldum
Bu sorun çözülür ciddi bir adım atın benceYok ticaret yapıyor babasıyla durumları çok ıyı ehlıyet yoktu bende dusun zorla aldırdı arabası var audı a3 al dıyor lazım olunca kullan gıttı 30 k ya cep telefonu aldı ıpone kulaklık aldı 6 k ya üst baş desen o ayrı mekana gıderız 3 k 4k hesap gelır o öder sevıyor bende seviyorum o ayrı mesele ama ben sevmem mesela öle dıssrda öle para harcayayım yemeye içmeye kalburüstü mekanlar ben nabi yorum aybası elıme gelınce şunları odemıstın dıyıp atıyorum ona ama bu sefer bende para kalmıyor
%100 katılıyorumAynen öyle reis karı milletinin aklı çok değişik 40 yıl ona kölelik yaparsın 1 saniye arkanı dönersin o 1 saniyede arkadan bıçaklar seni
Biz bu illetten keyif alıyoruz abi, varımızı yoğumuzu basmamayı öğrenmeli ve belli bir düzeyde buraya bütçe ayırmayı bilmeliyiz.Ya beyler yapmayın gözünüzü seveyim 😂 borç içinde yaşamak, sürekli kumar düşünmek başka şeylere zaman ayiramamak mutlu mu ediyor Allah aşkına 😂 tabi ara ara kupon yapılır edilir de bu kadar yogun yaşamak bence biraz bokunu çıkartıyoruz biz
Lafını yapmıyor allahı var ama bır süre sonra sessızlesıyorsun anladın mı ozguvenın kırılıyor dısarda kredı kartını verıyor yemek kahve bşey yaparsak onla ödüyorumLafını da yapiosa eyvah eyvah
Heh ben de bunu diyorum dost, benim günümün cogusu kupon yapmakla geçiyor. Yapamadığım an kod kovalamakla geçiyor. Başka hicbirseye zaman ayiramadigimi hissediyorum. Yani bu derece girmek bence zararlı. Tadında olsa eyvallah diyorumBiz bu illetten keyif alıyoruz abi, varımızı yoğumuzu basmamayı öğrenmeli ve belli bir düzeyde buraya bütçe ayırmayı bilmeliyiz.
Benim peder 25 yıldır iddia oynuyor teletextten takip ederdi maçları adam 50₺/100₺ basıyor kuponlara istese 100k 100k basar ama gerek duymuyor çünkü oradan gelecek paranın peşinde değil, hazzın peşinde.
Biz şu an paranın peşindeyiz