Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,155
17,971
113
Biz bu illetten keyif alıyoruz abi, varımızı yoğumuzu basmamayı öğrenmeli ve belli bir düzeyde buraya bütçe ayırmayı bilmeliyiz.

Benim peder 25 yıldır iddia oynuyor teletextten takip ederdi maçları adam 50₺/100₺ basıyor kuponlara istese 100k 100k basar ama gerek duymuyor çünkü oradan gelecek paranın peşinde değil, hazzın peşinde.
Biz şu an paranın peşindeyiz
Geceleri teletexden skor bakardık
Birde güncellenme beklerdik teletex skorlarını
Nerden nereye geldik daha sonra da NTV Spor dab alt yazı dan bakardık. 😁

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Lafını yapmıyor allahı var ama bır süre sonra sessızlesıyorsun anladın mı ozguvenın kırılıyor dısarda kredı kartını verıyor yemek kahve bşey yaparsak onla ödüyorum
O ne isterse onu yapmak zorundasın çünkü para onun elinde, onun istediği yere gidilir, onun istediği yemek yenir vs vs

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,841
6,803
113
Tümbet eklemiş diyorlar beyler var mı hareket, ben ciddi bir ekleme bekliyorum lavuklardan

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
şuan düğün yapmakta sıkıntı yalnız haaa, eskisi gibi degil hayvan gibi masraf kaçar, bi 200 300k gideri vardır bence

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,841
6,803
113
şuan düğün yapmakta sıkıntı yalnız haaa, eskisi gibi degil hayvan gibi masraf kaçar, bi 200 300k gideri vardır bence
200 300 k sadece düğün salonu dost, geçen yakın arkadasla hesapladım çocuk evleniyor nereden baksan 700-800 k çıkıyor cepten evi kurmanla beraber

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
abi ben hayallerimi ve hedefimi daha çok güçlendirdim düğün masraflarını duyduktan sonra, istikamet endonezya tayland skrler ben vermem dügün icin 1 trilyon falan 😅