- 22,435
- 23,079
- 113
Git evlen kızlaLafını yapmıyor allahı var ama bır süre sonra sessızlesıyorsun anladın mı ozguvenın kırılıyor dısarda kredı kartını verıyor yemek kahve bşey yaparsak onla ödüyorum
Git evlen kızlaLafını yapmıyor allahı var ama bır süre sonra sessızlesıyorsun anladın mı ozguvenın kırılıyor dısarda kredı kartını verıyor yemek kahve bşey yaparsak onla ödüyorum
Geceleri teletexden skor bakardıkBiz bu illetten keyif alıyoruz abi, varımızı yoğumuzu basmamayı öğrenmeli ve belli bir düzeyde buraya bütçe ayırmayı bilmeliyiz.
Benim peder 25 yıldır iddia oynuyor teletextten takip ederdi maçları adam 50₺/100₺ basıyor kuponlara istese 100k 100k basar ama gerek duymuyor çünkü oradan gelecek paranın peşinde değil, hazzın peşinde.
Biz şu an paranın peşindeyiz
Cıddı bır adım ıcın özgüven yok şuan hadi baslayalım desek bıyerden nerden başlıcam onu bılmıyorumBu sorun çözülür ciddi bir adım atın bence
O ne isterse onu yapmak zorundasın çünkü para onun elinde, onun istediği yere gidilir, onun istediği yemek yenir vs vsLafını yapmıyor allahı var ama bır süre sonra sessızlesıyorsun anladın mı ozguvenın kırılıyor dısarda kredı kartını verıyor yemek kahve bşey yaparsak onla ödüyorum
Aynen insan içine kapanıyor maalesefLafını yapmıyor allahı var ama bır süre sonra sessızlesıyorsun anladın mı ozguvenın kırılıyor dısarda kredı kartını verıyor yemek kahve bşey yaparsak onla ödüyorum
Aynen öyleO ne isterse onu yapmak zorundasın çünkü para onun elinde, onun istediği yere gidilir, onun istediği yemek yenir vs vs
Lan begenmıyor dedıgım yerlerı sıkım sonık mekanlar 120 tl ye çay ıctık dusun öle yerlerO ne isterse onu yapmak zorundasın çünkü para onun elinde, onun istediği yere gidilir, onun istediği yemek yenir vs vs
Bende beklemiyorum doğum günü öncesi üç ayda 50 k yatırdım 200+200 ekledi küfür eder gibiTümbet eklemiş diyorlar beyler var mı hareket, ben ciddi bir ekleme bekliyorum lavuklardan
Pü ahahah ne diyon la 1.5 milyon düğün gideri 300k nerde düğğnşuan düğün yapmakta sıkıntı yalnız haaa, eskisi gibi degil hayvan gibi masraf kaçar, bi 200 300k gideri vardır bence
Daha fazla 500-600 gözden çıkarman lazimşuan düğün yapmakta sıkıntı yalnız haaa, eskisi gibi degil hayvan gibi masraf kaçar, bi 200 300k gideri vardır bence
200 300 k sadece düğün salonu dost, geçen yakın arkadasla hesapladım çocuk evleniyor nereden baksan 700-800 k çıkıyor cepten evi kurmanla beraberşuan düğün yapmakta sıkıntı yalnız haaa, eskisi gibi degil hayvan gibi masraf kaçar, bi 200 300k gideri vardır bence
Ben fortıft opt çalışıyordum depoda sımdı ilaç fabrikası buldum bayramdan sonra görüşme var 3 aydır ıssılık maasıyla takılıyorum hatun endüstri muhendısı@Metings1905 meto senin meslek ne anlık fena gaza gelmek üzereyim
Abi ben sülalenin tek erkek torunuyum sülale zaten var 1000 kişi benim düğün Çırağan’ı geçer Datça’da, bizde 3 gün en az 10 çeşit yemekli davullu zurnalı oluyorDaha fazla 500-600 gözden çıkarman lazim
Ben bir keresinde çıldırdim tek kalemde 100 k yapıştırdım ona güveniyorum dost 😂 harici de çok var da bakalım bayramda en azından cepte para olur 3-5 ekleselerBende beklemiyorum doğum günü öncesi üç ayda 50 k yatırdım 200+200 ekledi küfür eder gibi
Düğün olayı çok gereksiz dostumPü ahahah ne diyon la 1.5 milyon düğün gideri 300k nerde düğğn