Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Kardesım ayak uyduramıyorsun bır süre sonra artık o sevdıgı ıcın senı tasımaya baslıyor erkek olarakta buda senı yıpratıyor
Kardeşim taşımasın durumunu biliyorsa lüks bir yerde yemek yiyene kadar dürüm yesin gelip seninle taşıöak yerine bu anlayışı göstersin

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,635
6,669
113
Ya beyler yapmayın gözünüzü seveyim 😂 borç içinde yaşamak, sürekli kumar düşünmek başka şeylere zaman ayiramamak mutlu mu ediyor Allah aşkına 😂 tabi ara ara kupon yapılır edilir de bu kadar yogun yaşamak bence biraz bokunu çıkartıyoruz biz

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Bir de gerçekçi bir yaklaşımda bulunursak, eskidenmiş aşk meşk falan teknoloji gelişti onunda boku cıktı, eskiden insanlar uzaktan birbirini görürmüs begenirmis mektuplasırmıs daha güzel hersey, simdi televizyondaki diziler bile farklı seylere özendiriyor insanları, telefon desen ne tik toku biter ne snap chati ne instası, insanlar desen zaten güvenilir degil kimseye güvenemiyorsun.

Yani çoooookkkkk çoookkkkk sanslı bir adam olacaksın ki, helal süt emmiş düzgün bir insan cıkacak karsına o da suanki dünya koşullarında %1 2 ihtimal, o da bize denk gelmez zaten, ben o kumara girmem yani

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,127
17,928
113
yaaa simdi millet dısardan diyordur aşk meşk yaşamamış boş boş konuşuyor falan filan açıklıyım bari, şuan 33 yaşındayım, 7 senelik ilişkim vardı. Birbirimiz için çok fedakarlıklar yaptık detaya girmeyim mevzu uzamasın. Neyse ukraynaya gitmem gerekti çalışmak ve para biriktirmek için, gittikten 1 yıl sonra kız başkasıyla evlendi direkt. Yani ömrümün neredeyse 3 te 1 ine yakın bir dilimini çöpe atmış oldum
Ben sana dün ne dedim
Sen büyük bir aşk acısı yasamissin
Bu cümleler aşk acısı ceken adamın sözleri demiştim
Nerde görsek tanırız dost

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Kardesım ayak uyduramıyorsun bır süre sonra artık o sevdıgı ıcın senı tasımaya baslıyor erkek olarakta buda senı yıpratıyor
Bu maddi bir soruna dayalı bir şey, sınıfsal farklılık bana göre sadece kültürel bir şeydir.

Para sende de olur, sende şu an çalışmadığın için kız arkadaşınla daha az görüşüyorsun ve belki onun taleplerini tam anlamıyla karşılayamıyorsun ve bu seni alt sınıfta hissettiriyor.

kız senin veya sen kızın yanında sırıtmıyorsanız birbirinizi manevi ve mental olarak tamamlıyorsanız sadece parayı çözmeye bak

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Bu devirde zor kral en iyisi bile kendisine köle arıyor aşk falan hikaye hepsi bitiyor en aşık ciftler bile maksimum 5 yıl tahammül ediyor birbirine evlendikten sonra
Evllişipe bişey diyemem ama yalana gerek yok erkekler her konuya kendi açısından bakıyor kız kadın neyse gelmiş derdini anlatıyor biz yine söyleniyor duırdır ediyor diye düşünüyoruz

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,675
22,554
113
@Metings1905 kıza sonradan piyango falan mı vurdu yoksa bu ilişkiye başlarken bu sınıf farkı var mıydı bile bile başlamafınıznmı ikinizde
Yok ticaret yapıyor babasıyla durumları çok ıyı ehlıyet yoktu bende dusun zorla aldırdı arabası var audı a3 al dıyor lazım olunca kullan gıttı 30 k ya cep telefonu aldı ıpone kulaklık aldı 6 k ya üst baş desen o ayrı mekana gıderız 3 k 4k hesap gelır o öder sevıyor bende seviyorum o ayrı mesele ama ben sevmem mesela öle dıssrda öle para harcayayım yemeye içmeye kalburüstü mekanlar ben nabi yorum aybası elıme gelınce şunları odemıstın dıyıp atıyorum ona ama bu sefer bende para kalmıyor

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,196
8,190
113
yaaa simdi millet dısardan diyordur aşk meşk yaşamamış boş boş konuşuyor falan filan açıklıyım bari, şuan 33 yaşındayım, 7 senelik ilişkim vardı. Birbirimiz için çok fedakarlıklar yaptık detaya girmeyim mevzu uzamasın. Neyse ukraynaya gitmem gerekti çalışmak ve para biriktirmek için, gittikten 1 yıl sonra kız başkasıyla evlendi direkt. Yani ömrümün neredeyse 3 te 1 ine yakın bir dilimini çöpe atmış oldum
Aynen öyle reis karı milletinin aklı çok değişik 40 yıl ona kölelik yaparsın 1 saniye arkanı dönersin o 1 saniyede arkadan bıçaklar seni

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Yok ticaret yapıyor babasıyla durumları çok ıyı ehlıyet yoktu bende dusun zorla aldırdı arabası var audı a3 al dıyor lazım olunca kullan gıttı 30 k ya cep telefonu aldı ıpone kulaklık aldı 6 k ya üst baş desen o ayrı mekana gıderız 3 k 4k hesap gelır o öder sevıyor bende seviyorum o ayrı mesele ama ben sevmem mesela öle dıssrda öle para harcayayım yemeye içmeye kalburüstü mekanlar ben nabi yorum aybası elıme gelınce şunları odemıstın dıyıp atıyorum ona ama bu sefer bende para kalmıyor
Bu sorun çözülür ciddi bir adım atın bence

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Ya beyler yapmayın gözünüzü seveyim 😂 borç içinde yaşamak, sürekli kumar düşünmek başka şeylere zaman ayiramamak mutlu mu ediyor Allah aşkına 😂 tabi ara ara kupon yapılır edilir de bu kadar yogun yaşamak bence biraz bokunu çıkartıyoruz biz
Biz bu illetten keyif alıyoruz abi, varımızı yoğumuzu basmamayı öğrenmeli ve belli bir düzeyde buraya bütçe ayırmayı bilmeliyiz.

Benim peder 25 yıldır iddia oynuyor teletextten takip ederdi maçları adam 50₺/100₺ basıyor kuponlara istese 100k 100k basar ama gerek duymuyor çünkü oradan gelecek paranın peşinde değil, hazzın peşinde.
Biz şu an paranın peşindeyiz

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,635
6,669
113
Biz bu illetten keyif alıyoruz abi, varımızı yoğumuzu basmamayı öğrenmeli ve belli bir düzeyde buraya bütçe ayırmayı bilmeliyiz.

Benim peder 25 yıldır iddia oynuyor teletextten takip ederdi maçları adam 50₺/100₺ basıyor kuponlara istese 100k 100k basar ama gerek duymuyor çünkü oradan gelecek paranın peşinde değil, hazzın peşinde.
Biz şu an paranın peşindeyiz
Heh ben de bunu diyorum dost, benim günümün cogusu kupon yapmakla geçiyor. Yapamadığım an kod kovalamakla geçiyor. Başka hicbirseye zaman ayiramadigimi hissediyorum. Yani bu derece girmek bence zararlı. Tadında olsa eyvallah diyorum