Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,024
6,898
113
Valla dost ara ara yokluyor, vazgeçemedik de bir türlü. Zaaf oldu bende artık. Kendi de biliyor bunu. Yine geldi, iyiydi her şey. Ottan boktan nem aldı yine gitti. 2 gün önce komple her yerden engelledi yine. İnan kurtulmaya çalışıyorum artık zihninden silmeye calisiyorum bilmiyorum vallahi

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,233
23,014
113
Onsaygıyı tekrar kazanıyorsun işte kanka aslında durum senin abarttığın kadar saygı kaybetmek falan değil sen artı olarak maddi yönden kendini yetersiz görünce ister istemez psikoloji seni aşağı çekiyor ve karşındaki değer verdiğin kişi sana olan saygısını kaybetti sanıyorsun halbuki durum senin gördüğün açının sadece %10u
Bu ara yaşadığım sıkıntı buna benzer

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,267
28,847
113
Valla dost ara ara yokluyor, vazgeçemedik de bir türlü. Zaaf oldu bende artık. Kendi de biliyor bunu. Yine geldi, iyiydi her şey. Ottan boktan nem aldı yine gitti. 2 gün önce komple her yerden engelledi yine. İnan kurtulmaya çalışıyorum artık zihninden silmeye calisiyorum bilmiyorum vallahi
Bu ilişki anca evlilikle biter dost. Bazı ilişkilerin bitmesi için birleşip sonuna kadar tüketmek lazım diyor Serdar Ali çelikler

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Silemezsin dsha o işi unut

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
bir ata sözü der ki " Bekarlık sultanlıktır. " 😌 kafan rahat misss dır dırr tatava yok

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,024
6,898
113
Bu ilişki anca evlilikle biter dost. Bazı ilişkilerin bitmesi için birleşip sonuna kadar tüketmek lazım diyor Serdar Ali çelikler
Kızin bir hissi yok ki dost, o da ister belki de olmuyor bir türlü işte sevmedikten sonra napican. Benim adım Hıdır elimden gelen budur 😂

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,024
6,898
113
Erkek biraz güçlü olucak beyler, özellikle maddi açıdan biz sikintidayiz. Ne dersiniz diyin, hepimizin özgüvenini etkiliyor iyi kötü. Karşındakine daha iyi bir imaj çizmek var işte onu yapamıyoruz

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Aynen dost. Erkek olarak bu durumda olmak gerçekten zorluyor kafadan
Ya bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ama bu forum hayatı sanki biraz gerçek yaşantıdan da çekiyor bizi, ben Ekim ayında girmeye başladım foruma ve inanılmaz sarıyor farklı dostluklar vs var, bağımlılık gibi bir şey yani.
Dışarıya çay kahve yemek va çok giderdim inanılmaz flörtüz birisiyimdir yani özel yaşantımda imkanları da fena olan birisi değilim ama yapasım gelmiyor keyif yemin ederim foruma girip takılmak, bu bizi gerçekten de alıyor biraz