Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Dost işimi kaybedince maalesef zamanla sıkıntılar başladı falan şimdi açıkçası bok gibi bir ilişkiye döndü. Bu vakitten sonra iş bulup herşeyi düzene koysam bile bu süreçte yaşananları unutamaz insan
boşver bee hocam vardır herşeyde bir hayır, sen içini ferah tut, ne demiş mevlana reis " İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur."

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,272
28,857
113
Valla hepsi unutuluyor öyle deme yeterki bir düzene koy
Dost parasızlık, işsizlik vs çok sıkıntı etmedim. Çünkü bunlar gelip geçici şeyler ama karşındaki insan sana olan saygısını kaybediyorsa bir daha düzelmesi çok zor oluyor parasal durumları duzeltsen bile

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
metini tanımayan biri ilk bakışta troll hesap sanar yalnız, tam bir troll hesap imzası var ZURNACI 😅

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,025
6,901
113
Ben üniversite’yi okudum İstanbul’da, sınıf arkadaşım vardı sevgilim oldu daha sonrasında bağcılara girdiğim an bırakmaya arabanın üzerine veletler atlıyordu ak
Açık ara Türkiye'nin en sorunlu semtidir elini kimse tutamaz 😂 biraz Esenyurt geçer gibi oldu burayı, bizimkiler noluyo lan der gibi başladılar yine

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Dost parasızlık, işsizlik vs çok sıkıntı etmedim. Çünkü bunlar gelip geçici şeyler ama karşındaki insan sana olan saygısını kaybediyorsa bir daha düzelmesi çok zor oluyor parasal durumları duzeltsen bile
Onsaygıyı tekrar kazanıyorsun işte kanka aslında durum senin abarttığın kadar saygı kaybetmek falan değil sen artı olarak maddi yönden kendini yetersiz görünce ister istemez psikoloji seni aşağı çekiyor ve karşındaki değer verdiğin kişi sana olan saygısını kaybetti sanıyorsun halbuki durum senin gördüğün açının sadece %10u

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,272
28,857
113
Onsaygıyı tekrar kazanıyorsun işte kanka aslında durum senin abarttığın kadar saygı kaybetmek falan değil sen artı olarak maddi yönden kendini yetersiz görünce ister istemez psikoloji seni aşağı çekiyor ve karşındaki değer verdiğin kişi sana olan saygısını kaybetti sanıyorsun halbuki durum senin gördüğün açının sadece %10u
%10 böyleyse yapragı kökünden omuzladık demek