- 22,435
- 23,079
- 113
Kendi kendine yaniDuvarla
Kendi kendine yaniDuvarla
Cennet durağındaki Saruhan mıO çorbacı sefaköy metrobüs durağının orda mıydı la yoksa 2 durak öte mi
Biz de bir kurtulsak hayırlısıyla dost 😂 her gün bir kaos var bizim caddede eğlenceli ama 😂Düşman götüne reis, daha nezih semtlere yolum düşerse yazarım 😅 Bağcılar ile sevişmiyoruz
boşver bee hocam vardır herşeyde bir hayır, sen içini ferah tut, ne demiş mevlana reis " İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur."Dost işimi kaybedince maalesef zamanla sıkıntılar başladı falan şimdi açıkçası bok gibi bir ilişkiye döndü. Bu vakitten sonra iş bulup herşeyi düzene koysam bile bu süreçte yaşananları unutamaz insan
Cozemedık ısıgı kapattımKendi kendine yani
OlabilirCennet durağındaki Saruhan mı
Üzücü bir durumCozemedık ısıgı kapattım
Daha bugün 2 kişiden engel yedimAman dayı gönül işlerine hiç girmeyin çok dertliyim
Ben üniversite’yi okudum İstanbul’da, sınıf arkadaşım vardı sevgilim oldu daha sonrasında bağcılara girdiğim an bırakmaya arabanın üzerine veletler atlıyordu akBiz de bir kurtulsak hayırlısıyla dost 😂 her gün bir kaos var bizim caddede eğlenceli ama 😂
Dost parasızlık, işsizlik vs çok sıkıntı etmedim. Çünkü bunlar gelip geçici şeyler ama karşındaki insan sana olan saygısını kaybediyorsa bir daha düzelmesi çok zor oluyor parasal durumları duzeltsen bileValla hepsi unutuluyor öyle deme yeterki bir düzene koy
Adaş ben 7 senedir aynı kişiden engel yiyorum seninki yine iyiymiş aw 😂Daha bugün 2 kişiden engel yedim
Açık ara Türkiye'nin en sorunlu semtidir elini kimse tutamaz 😂 biraz Esenyurt geçer gibi oldu burayı, bizimkiler noluyo lan der gibi başladılar yineBen üniversite’yi okudum İstanbul’da, sınıf arkadaşım vardı sevgilim oldu daha sonrasında bağcılara girdiğim an bırakmaya arabanın üzerine veletler atlıyordu ak
Bır tık üstü hupletıcımetini tanımayan biri ilk bakışta troll hesap sanar yalnız, tam bir troll hesap imzası var ZURNACI 😅
Derdi neymişAdaş ben 7 senedir aynı kişiden engel yiyorum seninki yine iyiymiş aw 😂
Onsaygıyı tekrar kazanıyorsun işte kanka aslında durum senin abarttığın kadar saygı kaybetmek falan değil sen artı olarak maddi yönden kendini yetersiz görünce ister istemez psikoloji seni aşağı çekiyor ve karşındaki değer verdiğin kişi sana olan saygısını kaybetti sanıyorsun halbuki durum senin gördüğün açının sadece %10uDost parasızlık, işsizlik vs çok sıkıntı etmedim. Çünkü bunlar gelip geçici şeyler ama karşındaki insan sana olan saygısını kaybediyorsa bir daha düzelmesi çok zor oluyor parasal durumları duzeltsen bile
Evim Haramideredeydi reis Esenyurt bizden sorulur 😅Açık ara Türkiye'nin en sorunlu semtidir elini kimse tutamaz 😂 biraz Esenyurt geçer gibi oldu burayı, bizimkiler noluyo lan der gibi başladılar yine
O zaman sorun yok kalkar kankaAdaş ben 7 senedir aynı kişiden engel yiyorum seninki yine iyiymiş aw 😂
%10 böyleyse yapragı kökünden omuzladık demekOnsaygıyı tekrar kazanıyorsun işte kanka aslında durum senin abarttığın kadar saygı kaybetmek falan değil sen artı olarak maddi yönden kendini yetersiz görünce ister istemez psikoloji seni aşağı çekiyor ve karşındaki değer verdiğin kişi sana olan saygısını kaybetti sanıyorsun halbuki durum senin gördüğün açının sadece %10u