- 22,435
- 23,079
- 113
Tanıyoz yine troll hesap aametini tanımayan biri ilk bakışta troll hesap sanar yalnız, tam bir troll hesap imzası var ZURNACI 😅
Tanıyoz yine troll hesap aametini tanımayan biri ilk bakışta troll hesap sanar yalnız, tam bir troll hesap imzası var ZURNACI 😅
Yenge Polonya’da mı%10 böyleyse yapragı kökünden omuzladık demek
Valla dost ara ara yokluyor, vazgeçemedik de bir türlü. Zaaf oldu bende artık. Kendi de biliyor bunu. Yine geldi, iyiydi her şey. Ottan boktan nem aldı yine gitti. 2 gün önce komple her yerden engelledi yine. İnan kurtulmaya çalışıyorum artık zihninden silmeye calisiyorum bilmiyorum vallahiDerdi neymiş
Bu ara yaşadığım sıkıntı buna benzerOnsaygıyı tekrar kazanıyorsun işte kanka aslında durum senin abarttığın kadar saygı kaybetmek falan değil sen artı olarak maddi yönden kendini yetersiz görünce ister istemez psikoloji seni aşağı çekiyor ve karşındaki değer verdiğin kişi sana olan saygısını kaybetti sanıyorsun halbuki durum senin gördüğün açının sadece %10u
PolonyalıYenge Polonya’da mı
Sen yanlış açıdam bakıyorsun demek istiyorum sen öyle girmek istiyorsun kendini yetersiz gibi hissettiğin için aslında öyle bişey yok%10 böyleyse yapragı kökünden omuzladık demek
Senin planlar bir süre kusursuz işlemiş gibi hocamPolonyalı
Bu ilişki anca evlilikle biter dost. Bazı ilişkilerin bitmesi için birleşip sonuna kadar tüketmek lazım diyor Serdar Ali çeliklerValla dost ara ara yokluyor, vazgeçemedik de bir türlü. Zaaf oldu bende artık. Kendi de biliyor bunu. Yine geldi, iyiydi her şey. Ottan boktan nem aldı yine gitti. 2 gün önce komple her yerden engelledi yine. İnan kurtulmaya çalışıyorum artık zihninden silmeye calisiyorum bilmiyorum vallahi
Senın ozguvenını kıran ona karsı çalışmıyor ve ekonomik olarak rahat olmaman kafan rahat degılkı ılıskıye kafa yorasın%10 böyleyse yapragı kökünden omuzladık demek
Silemezsin dsha o işi unutValla dost ara ara yokluyor, vazgeçemedik de bir türlü. Zaaf oldu bende artık. Kendi de biliyor bunu. Yine geldi, iyiydi her şey. Ottan boktan nem aldı yine gitti. 2 gün önce komple her yerden engelledi yine. İnan kurtulmaya çalışıyorum artık zihninden silmeye calisiyorum bilmiyorum vallahi
Guardiola misali. Ben kızla tanıştığım zaman zaten burada yasiodum bro hani sırf buraya gelebilmek için kızla sevgili oldum muhabbeti değil yaniSenin planlar bir süre kusursuz işlemiş gibi hocam
Kızin bir hissi yok ki dost, o da ister belki de olmuyor bir türlü işte sevmedikten sonra napican. Benim adım Hıdır elimden gelen budur 😂Bu ilişki anca evlilikle biter dost. Bazı ilişkilerin bitmesi için birleşip sonuna kadar tüketmek lazım diyor Serdar Ali çelikler
Yapma dost yanariz 😂Guardiola misali. Ben kızla tanıştığım zaman zaten burada yasiodum bro hani sırf buraya gelebilmek için kızla sevgili oldum muhabbeti değil yani
Aynen dost. Erkek olarak bu durumda olmak gerçekten zorluyor kafadanSenın ozguvenını kıran ona karsı çalışmıyor ve ekonomik olarak rahat olmaman kafan rahat degılkı ılıskıye kafa yorasın
Aynen kendini kötü hissediyor kızı da yanlış anlıyorSenın ozguvenını kıran ona karsı çalışmıyor ve ekonomik olarak rahat olmaman kafan rahat degılkı ılıskıye kafa yorasın
Benım derdımede çare bulsanaAynen kendini kötü hissediyor kızı da yanlış anlıyor
Şuan çalışmıyor musun terimAynen dost. Erkek olarak bu durumda olmak gerçekten zorluyor kafadan
Ya bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ama bu forum hayatı sanki biraz gerçek yaşantıdan da çekiyor bizi, ben Ekim ayında girmeye başladım foruma ve inanılmaz sarıyor farklı dostluklar vs var, bağımlılık gibi bir şey yani.Aynen dost. Erkek olarak bu durumda olmak gerçekten zorluyor kafadan