- 129,216
- 178,338
- 113
Kısaltarak dahi olmasın lütfen dostArgo yok ki o cümle de
Kısaltarak dahi olmasın lütfen dostArgo yok ki o cümle de
Nasıl konu liderisin hemen bizi okuyon moderatöre tutuculuk 0 fasdfsdCaps lock kapat dost tekrarlanmasın
PuahahahahaNasıl konu liderisin hemen bizi okuyon moderatöre tutuculuk 0 fasdfsd
Onlar her yerde ğuahahaNasıl konu liderisin hemen bizi okuyon moderatöre tutuculuk 0 fasdfsd
ferdide içimizde ki hain hemen yönetime bildir yapmışPuahahahaha
yönetime bildir yapmışOnlar her yerde ğuahaha
Ferdi neden her konuda zannediyorsun isbikliyorNasıl konu liderisin hemen bizi okuyon moderatöre tutuculuk 0 fasdfsd
Yalancı norrte kafanı kırarımferdide içimizde ki hain hemen yönetime bildir yapmış
TeşekkürlerBundan sonra bu forumda kendime kardeş ilan ettiğim zengin görünümlü adamlara atacam sadece
hem geliyor makara yapıyor sohbete katılıyor hem burdaki çoğu adamın rollingine katılıyor hem bir de yönetime bildiriyor adam yolunda A.ŞFerdi neden her konuda zannediyorsun isbikliyor
Suyu ısındı onun.hem geliyor makara yapıyor sohbete katılıyor hem burdaki çoğu adamın rollingine katılıyor hem bir de yönetime bildiriyor adam yolunda A.Ş
@Barrios devredelim onuhem geliyor makara yapıyor sohbete katılıyor hem burdaki çoğu adamın rollingine katılıyor hem bir de yönetime bildiriyor adam yolunda A.Ş
Fokur fokurSuyu ısındı onun.
Atam ben biraz geriden geliyorum malûm yaşlılık@Fterim1905 hocam 35 yıl önce yazdıgım mesaja tepki veriyon 😀
Komşuyı anca bıraktın belli ki puahajAtam ben biraz geriden geliyorum malûm yaşlılık
Tebrikler kardeşimBundan sonra bu forumda kendime kardeş ilan ettiğim zengin görünümlü adamlara atacam sadece
Zengin falan değilim adam kısmından dolayı üstüme ÂlindımBundan sonra bu forumda kendime kardeş ilan ettiğim zengin görünümlü adamlara atacam sadece
gecen benide bildirdi böyle ateşle oynuyor kamil farkında degil ben bir bildirirsem 2 hafta ban yeriz ikimizde, bana koymaz ama 2 hafta ona ekmek yolu kapanırferdide içimizde ki hain hemen yönetime bildir yapmış