- 31,267
- 28,847
- 113
Taşındık ordan 1 ay oldu. Ağrıları bitmiyordu her gece ah diyip duruyordu rabbim acil şifa versinKomşuyı anca bıraktın belli ki puahaj
Taşındık ordan 1 ay oldu. Ağrıları bitmiyordu her gece ah diyip duruyordu rabbim acil şifa versinKomşuyı anca bıraktın belli ki puahaj
Hakkan için tertip ettiğim törenin sonuna gelmek üzereyim. Hemen ardından sıra onda@Barrios devredelim onu
Bende 2de 0. Hem zengin değilim hem adam değilimZengin falan değilim adam kısmından dolayı üstüme Âlindım
Mütevazlik sana yakışıyorBende 2de 0. Hem zengin değilim hem adam değilim
Adam olduğunu biliyoruz zenginlik konusunda ise şüphelerim varZengin falan değilim adam kısmından dolayı üstüme Âlindım
Seni tulumba makinesine atarımSize ağır gelirim sıkıntısı olan adres versin özelden
Zengin değilim şüphen olmasın puajajajAdam olduğunu biliyoruz zenginlik konusunda ise şüphelerim var
Hocam seçil olayından dolayı böyle düşünüyorsan biz unuttuk o olayıBende 2de 0. Hem zengin değilim hem adam değilim
Koordinat at yarım saate Allah'ına kavuşturmazsam ne olayımSize ağır gelirim sıkıntısı olan adres versin özelden
Adres verSeni tulumba makinesine atarım
Yarına kalır ama yanına kalmaz diyerek kapattık o defteri seçil hanımla dostHocam seçil olayından dolayı böyle düşünüyorsan biz unuttuk o olayı
Polonya'dan nasıl geleceksin tirrrekKoordinat at yarım saate Allah'ına kavuşturmazsam ne olayım
Senden kerhane tatlısu yaparımAdres ver
Sevindim hocam ekmeğindeydi o da ne yapsinYarına kalır ama yanına kalmaz diyerek kapattık o defteri seçil hanımla dost
Ağlıyorum hatırlattın gene oraya şuan gelemedigimiPolonya'dan nasıl geleceksin tirrrek
Hangi kerhane olduğu önemli atam. Çin kerhanesi miSenden kerhane tatlısu yaparım
Ferdi gibiSevindim hocam ekmeğindeydi o da ne yapsin
PuahahajjaFerdi gibi
ArapHangi kerhane olduğu önemli atam. Çin kerhanesi mi