Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Size ağır gelirim sıkıntısı olan adres versin özelden
ferdiciğim bankana gir geçmiş işlem dekontlarına bak ve beni bul lütfen karşiimmmm, şansını zorlama bence fazla atar ile başlayan bir deyim vardı aklıma gelmiyor şimdi 😅 az bir utanman olsun la, forumda madik atmadığın adam kalmamış hala milletin önünde seni henüz çözememiş adamlara yanlıyorsun, bari bizim önümüzde yapma git başka bir yerde yanla, bayramada az kaldı açmıyım şimdi ağzımı

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Hayir orgutlesem 10 tane adam bulurum ferdiyi hakli olarak yonetime bildirecek, hepimiz 1 hafta banimizi yeriz bedelimizi oderiz. Ferdi sonra 1 yil foruma giremez, biz herseye ragmen iyi niyetli yaklasiyoz hadi diyoz düşmüştür ihtiyaci vardir bildirmeyelim çocuğun ekmegi kesilmesin, geliyor yeni aktif olan insanlara gozumuzun onunde yanliyor, gitmis kisaltmalarimizi bile yonetime bildiriyor, cins cins hareketler, tam bir kudurtma makinesi yaw

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Hayir orgutlesem 10 tane adam bulurum ferdiyi hakli olarak yonetime bildirecek, hepimiz 1 hafta banimizi yeriz bedelimizi oderiz. Ferdi sonra 1 yil foruma giremez, biz herseye ragmen iyi niyetli yaklasiyoz hadi diyoz düşmüştür ihtiyaci vardir bildirmeyelim çocuğun ekmegi kesilmesin, geliyor yeni aktif olan insanlara gozumuzun onunde yanliyor, gitmis kisaltmalarimizi bile yonetime bildiriyor, cins cins hareketler, tam bir kudurtma makinesi yaw
Git yönetime sor bakalım ben mı bildiriyorum bilip bilmeden iftira atma

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Beyler tamam tartışılacak yer değil burası özelden tartıısn

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Yok la bildirmiyordur takılıyoruz

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Bu konuya son mesajımdir bana etiket Felan atmayın ağır söverim

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,272
28,857
113
Yok yav ferdi şikayet etmez yönetime kimseyi

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Çok gittiniz bu kez çocğın üstüne 😀

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Çok gittiniz bu kez çocğın üstüne 😀
Yaw seviyorum haytayi reis cokta birsey demek istemiyorum o yuzdende, ne bileyim yani bu konuda daha oncede bir suru kisaltma dondu sikinti yasamadik, 2 die ferdi online iken denk geliyor killandim. Gunahini aliyorsam ozur dilerim yinede

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Yav boşverin şimdi yasak yasaktır kimin bildirdiğinin ne önemi var, konuyu okuyup mesaj atmayan belki 1000kişi var 🤣 artık birisi roll açtırsın iki gündür mobil bankacılığa bile girmiyorum

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
Yaw simdi ben bildirmedim diyor belki multiden bildirdi adam guven vermiyorki, daha once 10 kere soz verip 10 sozude bos cikan bir adamin lafina guvenemem ben