- 8,447
- 10,675
- 113
çok basit la kafanda büyütmeçok karısık bu neymis tavla felan açsalar bari
çok basit la kafanda büyütmeçok karısık bu neymis tavla felan açsalar bari
Geçen gün indirdim google playden texas holdem 2.dk sildim oyunu nasıl kazandığımı nasıl kaybettiğimi anlamadım 🤣🤣🤣çok karısık bu neymis tavla felan açsalar bari
orda yokta 30 oran alırdın en azındanMobilde no bonusumda bets10 da da var mı ki o kampanya aq
Basitse 1. Olup niye gelmedin bu zamana kadar 🤣🤣🤣çok basit la kafanda büyütme
Onu alırız acelemiz yok 🤣🤣orda yokta 30 oran alırdın en azından
Sadece bana basit değil başkalarınada basit dost bilmek yeterli değil şans faktörü çok önemli yoksa 4 kere sıralama yaptım para aldım pokerden benBasitse 1. Olup niye gelmedin bu zamana kadar 🤣🤣🤣
koyulan varsa bizizHalilcim parayı koymussun diye duyduk
Ben bilmem 1.ol gel bugün pardon 2.ol gel 1.benim zaten 🤣🤣Sadece bana basit değil başkalarınada basit dost bilmek yeterli değil şans faktörü çok önemli yoksa 4 kere sıralama yaptım para aldım pokerden ben
ödüller çok yükseldi ve eskiden 50 kişi ödül alırken 400 kişi ödül alıra çıkardılar bugün ortalık çok karışacak söyleyimBen bilmem 1.ol gel bugün pardon 2.ol gel 1.benim zaten 🤣🤣
en kolay anlatan video felan neresi var atar mısınödüller çok yükseldi ve eskiden 50 kişi ödül alırken 400 kişi ödül alıra çıkardılar bugün ortalık çok karışacak söyleyim![]()
Aga ben hiç anlamıyom ki ortalık karışsa nolcak 🤣🤣 kendi kağıtlarımı görmeden rest çekerim ben 🤣🤣🤣ödüller çok yükseldi ve eskiden 50 kişi ödül alırken 400 kişi ödül alıra çıkardılar bugün ortalık çok karışacak söyleyim![]()
Bari bu konuda yalan söylemeSadece bana basit değil başkalarınada basit dost bilmek yeterli değil şans faktörü çok önemli yoksa 4 kere sıralama yaptım para aldım pokerden ben
Videoda zor anlarsın oynaman lazım videoda sürekli terimleri konuşuyor kent flush döper falan diye o yüzden sen terimleri boşver oynayarak mantığı öğrenen kolay anlatan video felan neresi var atar mısın
Sen öyle zannetBari bu konuda yalan söyleme
en kolay anlatan video felan neresi var atar mısın
Sen git kılıç oyna 😂Sen öyle zannet![]()
sen iyi misin kanka oturdugun yerden kıcını kaşıya kaşıya oynuyosun en kötü ödül 3-5k en iyi ödül 1milyon ne demek ugrasılacak bir şey değil çocuğun birisi burdan 900 bin aldı çoğu arkadaşımız 50-100bin aldı benim aldığım 17k 18k 18k 37k 4 kere aldım ne demek uğraşılmazbi ara bets10 uygulaması vardı orda oynuyordum ben eskiden, ödülleride sağlam oluyordu baya ama baya yoruyordu yaw bitmek bilmiyor uğraşılcak birşey değil yani
kılıç batak candır, kırmızı çizgimiz laf söyletmeyiz 😌Sen git kılıç oyna 😂