Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113
ödüller çok yükseldi ve eskiden 50 kişi ödül alırken 400 kişi ödül alıra çıkardılar bugün ortalık çok karışacak söyleyim :D
Aga ben hiç anlamıyom ki ortalık karışsa nolcak 🤣🤣 kendi kağıtlarımı görmeden rest çekerim ben 🤣🤣🤣

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,623
3,334
113
bi ara bets10 uygulaması vardı orda oynuyordum ben eskiden, ödülleride sağlam oluyordu baya ama baya yoruyordu yaw bitmek bilmiyor uğraşılcak birşey değil yani

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
bi ara bets10 uygulaması vardı orda oynuyordum ben eskiden, ödülleride sağlam oluyordu baya ama baya yoruyordu yaw bitmek bilmiyor uğraşılcak birşey değil yani
sen iyi misin kanka oturdugun yerden kıcını kaşıya kaşıya oynuyosun en kötü ödül 3-5k en iyi ödül 1milyon ne demek ugrasılacak bir şey değil çocuğun birisi burdan 900 bin aldı çoğu arkadaşımız 50-100bin aldı benim aldığım 17k 18k 18k 37k 4 kere aldım ne demek uğraşılmaz :D 5 saat forumda duruyoruz baba oğluna çıkarıp 200 tl vermiyor