- 22,435
- 23,079
- 113
Madem losersın kardeşim diye konuşma başkanım diye konuş liderim diye konuşAdam nasıl odaklıysa loser winner durumuna yazdığımı anlamıyo gfdlskgsd tamam loser'um
Madem losersın kardeşim diye konuşma başkanım diye konuş liderim diye konuşAdam nasıl odaklıysa loser winner durumuna yazdığımı anlamıyo gfdlskgsd tamam loser'um
Almam gereken cevap var ondan o soru puajahaAdam nasıl odaklıysa loser winner durumuna yazdığımı anlamıyo gfdlskgsd tamam loser'um
Ağız topu ceza kafesi falanda var mı aq nereye düştük lanMadem losersın kardeşim diye konuşma başkanım diye konuş liderim diye konuş
O bir sonraki leveldaAğız topu ceza kafesi falanda var mı aq nereye düştük lan
Kaç paralık bir rollRol yapacak kimse yok mu la
Kaç paralık istersenKaç paralık bir roll
erkek adama 250-500 arası fazla bile daha fazlası bozarKaç paralık istersen
ferdi uzatma 500 verKardeş dediklerimiz kalleş
Adam dediklerimiz madam çıktı
Herkese hayırlı pazarlar
HaddiiiiiRol yapacak kimse yok mu la
Hadi yapta takip edelim belki nasipleniriz pauahahaherkek adama 250-500 arası fazla bile daha fazlası bozar
Elinde vazelinle geziyon a koym gbfesdkgldsjkgdsHadi yapta takip edelim belki nasipleniriz pauahahah
ĞuahahahahahahaElinde vazelinle geziyon a koym gbfesdkgldsjkgds
roll açsana puştluğuna 100-200 liralık 1.10 1.15 oranlara bass 150 adım aqĞuahahahahahaha
Gelip elimi öpüp ferdikadıoğluna biat ediyorum dersen atarımferdi uzatma 500 ver
Birisi açmış 100₺ 97 adım araba alacakmışroll açsana puştluğuna 100-200 liralık 1.10 1.15 oranlara bass 150 adım aq