Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,999
11,610
113
O zman iyiymiş tekelali e çok kaptrimissin nasil senden o parayi almis hayret ettim suan ole fazla onlan muhabbet ettiğini bile görmedim ben bu forumda
Erhanim şöyle söyleyeyim adam prof yeri geldi kazandığı ödülü bana atma barriosa atın onun acil ihtiyacı var dedi. Yeri geldi 1 atip 1500 kazandığı kuponu paylaşıp yarısını bana attı. Haliyle insan güveniyor bı noktada. O zmnlar emin olmasamda forumda çok aktif değildin galiba, gerçi hep özelden muhabbet ediyorduk görmemen normal

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Erhanim şöyle söyleyeyim adam prof yeri geldi kazandığı ödülü bana atma barriosa atın onun acil ihtiyacı var dedi. Yeri geldi 1 atip 1500 kazandığı kuponu paylaşıp yarısını bana attı. Haliyle insan güveniyor bı noktada. O zmnlar emin olmasamda forumda çok aktif değildin galiba, gerçi hep özelden muhabbet ediyorduk görmemen normal
Gecmis olsun çok para kaptırmışsin valla

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Oncelikle iyi geceler,
Zlottan 235k çekim verdim, daha once hic 10k ustunde cekimim olmadi sporda yaptim 1 saat oldu henuz odenmedi.
Buradan yuksek çekim yapan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Kamisutryr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
159
43
Oncelikle iyi geceler,
Zlottan 235k çekim verdim, daha once hic 10k ustunde cekimim olmadi sporda yaptim 1 saat oldu henuz odenmedi.
Ödemez dost muhtemelen silecektir, şimdiden geçmiş olsun.

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,022
8,292
113
Oncelikle iyi geceler,
Ödenir kanka hayırlı uğurlu olsun darısı bize 🧿🧿 İLK Ben yazdm unutma beni 😂😂

Fatih3217

Bir umuttur yaşamak..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,357
642
113
Oncelikle iyi geceler,
Bonus vs yoksa rahat oder hayırlı olsun

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
105
43
Oncelikle iyi geceler,
Bu mesajdan 7 dk sonra forumu terketmiş o boşlukta çekimi almıştır

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Oncelikle iyi geceler,
Ödüyorlar gardaşım ama kesinlikle başka sefere o kadar yükseltne