- 22,450
- 23,113
- 113
Eskiden 1 tane bile gelmezdi vay beYok zaten o herkees bir şekilde gitti de biz çakılı kaldik burda forum desen eskisi gibi değil artik 500 e rol acsan 3838 dm geliyor artık puaha
Eskiden 1 tane bile gelmezdi vay beYok zaten o herkees bir şekilde gitti de biz çakılı kaldik burda forum desen eskisi gibi değil artik 500 e rol acsan 3838 dm geliyor artık puaha
Nabıyon la salıhımTrump eşinden ayrıldı mı
Kardeşim atam gelsin de bende dolandırayim yoksa bu borçlar bitmeyecek demiyor muydunPuahaha neye adaydim açık konus dost belki ban yersin de kurtuluruz senden
İyi yapmissin adaşım, arada bir selamı ver ya konu öksüz kaldı 😂Hem yazdı tatildi hemde Biraz ara vereyim dedim
Valla borc bitti senden acim suan puahBunu kutlayalım borçları bitirmeni
Yatıyoruz kutsal cumartesi sen nabıyon boşta mısın halaNabıyon la salıhım
Ee dedim de geç geldi biz o isi dun hallettik ama puahaKardeşim atam gelsin de bende dolandırayim yoksa bu borçlar bitmeyecek demiyor muydun
Kasım gibi hareketlenir merak etme 🤣İyi yapmissin adaşım, arada bir selamı ver ya konu öksüz kaldı 😂
Yeriz yeriz bi sosisli pogacini yeriz atamTrump eşinden ayrıldı mı
O zaman yer değişelim kardeşim 🤣Ee dedim de geç geldi biz o isi dun hallettik ama puaha
Benden baskasina salihim deme bir daha...Nabıyon la salıhım
Bende onu dedim zaten bir gün ile paçayı kurtardı atanEe dedim de geç geldi biz o isi dun hallettik ama puaha
Sadesi bile kalmadı bayatladı ansbsYeriz yeriz bi sosisli pogacini yeriz atam
Aynen aynen hani sezon açılınca gelecektin sezon bitti neredeyse puabaKasım gibi hareketlenir merak etme 🤣
Harbi daha surda 1.5 ay oldu olmadı 50 kere batıp 50.kere çıktık 😂Aynen aynen hani sezon açılınca gelecektin sezon bitti neredeyse puaba
Sadece borc bitti atam onun dışında yine senin eline su dökemeyizO zaman yer değişelim kardeşim 🤣
Vakit bulamadık nişan mişan vardı biraz ara vermek iyi geldiAynen aynen hani sezon açılınca gelecektin sezon bitti neredeyse puaba
Geçen @Metings1905 9.5 saatlik rol açtı sakın yemek yemeyin İskender söylecem dedi. 9.5 saat sonunda kuru ekmek yedikSadesi bile kalmadı bayatladı ansbs
Ben evlendin 2 de çocuğun olmuştur diye dunuyordum puahaVakit bulamadık nişan mişan vardı biraz ara vermek iyi geldi
PuahhahahaBen evlendin 2 de çocuğun olmuştur diye dunuyordum puaha