- 1,536
- 1,045
- 113
Bak nerelere çekiyor iki medeni insana yakışır mı ?? estağfurullah agaBanlanırsın
Bak nerelere çekiyor iki medeni insana yakışır mı ?? estağfurullah agaBanlanırsın
Evet o dogru bizim kezban kizlarin kendini kraliçe sanmasida ayri olay aslinda erkeklerin payi buyuk yine o konuda citayi dusuruyolar kizlarinda kalkiyor pyahhaamaaaa hani burdan giderken millet abartıyordur falan diye düşünüyordum, yemin ederim orda kötüğüm en çirkin hatun burada gördüğüm en güzel hatuna x20 atar 😅
Saydığın kriterde 2/0 çektim awBak nerelere çekiyor iki medeni insana yakışır mı ?? estağfurullah aga
%100 doğru abazalar yapışıyorlar hemen, bizim kezbanlarında totosu kalkıyor, orda hiç öyle birşey yoktu mesela kızlar kendi yazıyor. Ya da ne biliyim, dışarda bir kıza tanışmak istiyorum de çok kolay oturur kahve içersin sohbet edersin. Burda yapsan çantayla döverlerEvet o dogru bizim kezban kizlarin kendini kraliçe sanmasida ayri olay aslinda erkeklerin payi buyuk yine o konuda citayi dusuruyolar kizlarinda kalkiyor pyahha
Urgan mı istiyon
Aynen öyle valla%100 doğru abazalar yapışıyorlar hemen, bizim kezbanlarında totosu kalkıyor, orda hiç öyle birşey yoktu mesela kızlar kendi yazıyor. Ya da ne biliyim, dışarda bir kıza tanışmak istiyorum de çok kolay oturur kahve içersin sohbet edersin. Burda yapsan çantayla döverler
AynenAynen öyle valla
Kesinlikle aynen
%100 aynenKesinlikle aynen
Ne 20 si 240 çektim@sapsap10 20k çekim yapmış kaçtığına göre
24k mıNe 20 si 240 çektim
Yok 240k24k mı
Mesajıma cevap vermezdün o zamanYok 240k
Yok 500k altına kadar aktifimMesajıma cevap vermezdün o zaman
501k olunca pasif misinYok 500k altına kadar aktifim
500.001 de pasifim501k olunca pasif misin
Hani 2.5 üst gelince 5k atacaktınYok 500k altına kadar aktifim