http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
geçen instada gördüm izmirde kamilin biri petshoptan kedi çalarken kameraya yakalanmış, kediden ne istedin aw 🤣

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
iskandınav tarafına gitmek nasip olmadı daha kanka ama 3 yıl ukrayna da yaşadım bende, yurtdışı cidden çok farklı, medeniyetle tanışıyorsun resmen. Çocuklar parkta oyuncak falan bırakıyor, bakıyorum ertesi gün aynı yerde, mk bizim burda olsa anında çalarlar.
Biz de Karabağlar Belediyesi her gün sms atıyor, kendini hakim savcı polis ve ferdikadıoglu olarak tanıtanlara inanmayın itibar etmeyin diye 🤣

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
iskandınav tarafına gitmek nasip olmadı daha kanka ama 3 yıl ukrayna da yaşadım bende, yurtdışı cidden çok farklı, medeniyetle tanışıyorsun resmen. Çocuklar parkta oyuncak falan bırakıyor, bakıyorum ertesi gün aynı yerde, mk bizim burda olsa anında çalarlar.
Çünkü orada herkesin oyuncagi var dost :)

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,450
23,112
113
Ya yok kanka dilenciler falanda dolanıyor, dilencisi coktur hatta oranın ama edep insanlık var adamlarda, adama yok dedin mi anlıyor gidiyor, Bizim burda yok dedin mi bıçaklayadabilir 😅
Mesela ferdi

• Haha
Tepkiler: ngu

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
Ya yok kanka dilenciler falanda dolanıyor, dilencisi coktur hatta oranın ama edep insanlık var adamlarda, adama yok dedin mi anlıyor gidiyor, Bizim burda yok dedin mi bıçaklayadabilir 😅
Kanka o dedigin yere göre degisir bizde de ayni ki sen iyi yerinde kalmissindir yani bence

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
ben gittiğimde turk lirası grivnaya göre onların para birimine göre 5 6 grivnaya denk geliyordu 1 tl. Suan adamlar savaşta olduğu halde para değerleri bizimle aynı

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,536
1,045
113
Aynen öyle örnek birşey kaybet ne olduğu hiç önemli değil kıymetli veya kıymetsiz düşürdüğün yerde bir duvar üstünde bir yere asılı şekilde bulursun 3 gün sonra bile

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Tmm işte la ondan bence turkiya nezih guzel puahaha
amaaaa hani burdan giderken millet abartıyordur falan diye düşünüyordum, yemin ederim orda gördüğüm en çirkin hatun burada gördüğüm en güzel hatuna x20 atar 😅