- 22,539
- 11,664
- 113
Nasıl gittin peki dostum oralaraÇok uzun zaman oldu aga ben genelde denmarktayım ama asıl ikamet oslo
Nasıl gittin peki dostum oralaraÇok uzun zaman oldu aga ben genelde denmarktayım ama asıl ikamet oslo
Dedem sayesinde🤣🤣 babamı orada firtlatmis 😁😁Nasıl gittin peki dostum oralara
Çok güzel memleket cidden kızlar ayrıÇok uzun zaman oldu aga ben genelde denmarktayım ama asıl ikamet oslo
Bekle gelirBende golleri bekliyorum hüngür hüngür ağlıyorum
3 dk kaldı🤣🤣Bekle gelir
Ağzının tadını biliyon lakin sütyen kilot zor görün burada hatunları genelde mont çizme gezerler soğuktan 😁😁Çok güzel memleket cidden kızlar ayrı![]()
Öyle Dedeye can kurbanDedem sayesinde🤣🤣 babamı orada firtlatmis 😁😁
İçerdeydik genelde o yüzden gözüküyordu kilottan çok tangalar🤣Ağzının tadını biliyon lakin sütyen kilot zor görün burada hatunları genelde mont çizme gezerler soğuktan 😁😁
darlama olm maç yok 10 dk sonraki maçları bekliyom gelişi güzel çöpe mi atıyım rolling diye yok bültende hiç maç sdfkgksd
En para mı bozukdarlama olm maç yok 10 dk sonraki maçları bekliyom gelişi güzel çöpe mi atıyım rolling diye yok bültende hiç maç sdfkgksd
Aslında en sevdiğim yanı huzuru arada memlekete gidiyoruz haliyle yeminle curcuna memleketbenim dedemde birsürü arazi arsa varmış, rakı masasında arkadaşlarına dağıta dağıta bize birşey kalmamış aw 🤣 sonumuz aynı olacak diye çok korkuyorum 😅
Şubeye çağırmışlar ıslak imza içinEn para mı bozuk
Neden asabiyete bağladın ki canın sağolsun iyi forumlardarlama olm maç yok 10 dk sonraki maçları bekliyom gelişi güzel çöpe mi atıyım rolling diye yok bültende hiç maç sdfkgksd
Oslo şubesiŞubeye çağırmışlar ıslak imza için
Yok TarlabaşıOslo şubesi
iskandınav tarafına gitmek nasip olmadı daha kanka ama 3 yıl ukrayna da yaşadım bende, yurtdışı cidden çok farklı, medeniyetle tanışıyorsun resmen. Çocuklar parkta oyuncak falan bırakıyor, bakıyorum ertesi gün aynı yerde, mk bizim burda olsa anında çalarlar.Aslında en sevdiğim yanı huzuru arada memlekete gidiyoruz haliyle yeminle curcuna memleket
asabi görmemişsin gülüyorum olum orda fgdsfdsNeden asabiyete bağladın ki canın sağolsun iyi forumlar
Bizim arkadaşın 7 tane çocuğu vardı Türkiye'ye geldiler temelli 3 tanesini çaldılariskandınav tarafına gitmek nasip olmadı daha kanka ama 3 yıl ukrayna da yaşadım bende, yurtdışı cidden çok farklı, medeniyetle tanışıyorsun resmen. Çocuklar parkta oyuncak falan bırakıyor, bakıyorum ertesi gün aynı yerde, mk bizim burda olsa anında çalarlar.