http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
amaaaa hani burdan giderken millet abartıyordur falan diye düşünüyordum, yemin ederim orda kötüğüm en çirkin hatun burada gördüğüm en güzel hatuna x20 atar 😅
Evet o dogru bizim kezban kizlarin kendini kraliçe sanmasida ayri olay aslinda erkeklerin payi buyuk yine o konuda citayi dusuruyolar kizlarinda kalkiyor pyahha

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113
Evet o dogru bizim kezban kizlarin kendini kraliçe sanmasida ayri olay aslinda erkeklerin payi buyuk yine o konuda citayi dusuruyolar kizlarinda kalkiyor pyahha
%100 doğru abazalar yapışıyorlar hemen, bizim kezbanlarında totosu kalkıyor, orda hiç öyle birşey yoktu mesela kızlar kendi yazıyor. Ya da ne biliyim, dışarda bir kıza tanışmak istiyorum de çok kolay oturur kahve içersin sohbet edersin. Burda yapsan çantayla döverler

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,252
53,087
113
%100 doğru abazalar yapışıyorlar hemen, bizim kezbanlarında totosu kalkıyor, orda hiç öyle birşey yoktu mesela kızlar kendi yazıyor. Ya da ne biliyim, dışarda bir kıza tanışmak istiyorum de çok kolay oturur kahve içersin sohbet edersin. Burda yapsan çantayla döverler
Aynen öyle valla

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,624
3,336
113