- 22,450
- 23,112
- 113
İştah kalmadı alkol alamıyorum antibiyotik içiyorum hayattan soğudumNerde eskı salişko ayın 13 nu bekleyen
İştah kalmadı alkol alamıyorum antibiyotik içiyorum hayattan soğudumNerde eskı salişko ayın 13 nu bekleyen
Yaw dur hatirlatma onu simdi reis modum düşüyor aw😅Senı görüncede @joafelix
Gecmis olsun kankaİştah kalmadı alkol alamıyorum antibiyotik içiyorum hayattan soğudum
EyvallahGecmis olsun kanka
Kimseye beklenti ile bişey atamayız atmayız kanka o zaman adı jest olmazBence zaten rollingleri bundan sonra kasa iadeli acmak lazim, ya da basariyla sonuclanirsa fifty fifty, yoksa 50 tane insan jest yapıyorsun birtane donup yalandan nasılsın diye soran bile olmuyor
yaw yok beklentisinden değil reis, ne biliyim bi vefa duygusu olur bir naber nasılsın yazarsın yani ben böyle büyüdüm, garip geliyor bazı şeyler 😅Kimseye beklenti ile bişey atamayız atmayız kanka o zaman adı jest olmaz
Beklemeye devam etyaw yok beklentisinden değil reis, ne biliyim bi vefa duygusu olur bir naber nasılsın yazarsın yani ben böyle büyüdüm, garip geliyor bazı şeyler 😅
Süper o zamanKimseye beklenti ile bişey atamayız atmayız kanka o zaman adı jest olmaz
araya üçgen peynir sürcen bide domates koycan üstüne tuz yanına ayranMrlbra yi nezaman gorsem canım boyoz çekiyor aw😅
La boyoz kadar leş bir şey görmedim hayatımda çok yağlıaraya üçgen peynir sürcen bide domates koycan üstüne tuz yanına ayran
knka naptın en kral kebaptan daha güzel ben ne kadar yesemde kilo alamayan tiplerdenim her sabah imkan olsa 2-3tane yerimLa boyoz kadar leş bir şey görmedim hayatımda çok yağlı
Ben hiç sevmiyorum yaknka naptın en kral kebaptan daha güzel ben ne kadar yesemde kilo alamayan tiplerdenim her sabah imkan olsa 2-3tane yerim
ben izmir boyoz undan bahsediyorum ama istanbul boyozu o kadar iyi değilBen hiç sevmiyorum ya
bura muhabbet konusu ne konuşucaz kardeşim sen başka birşey sandın heraldeGurmelik işini azaltalım beyler
Bunlara müsade etmiyoruz, tekrarlanmasın dost 🧐🧐bura muhabbet konusu ne konuşucaz kardeşim sen başka birşey sandın heralde
Bol şans kaç adımda satcan iyi yakalamışssınEkli dosyayı görüntüle 750697
hadi bakalım gözümü kararttım 3 yıllık online oyun hesabımı satmaya çalışıyorum, şans dileyin, başarabilirsem zenginiz 😅
yazdım şimdi lavuğa tg den bakalım, çinliymiş, kaç haftadır çin basket eziyet ediyor bize acısını bundan çıkaracam 🤣Bol şans kaç adımda satcan iyi yakalamışssın