Biz de Karabağlar Belediyesi her gün sms atıyor, kendini hakim savcı polis ve ferdikadıoglu olarak tanıtanlara inanmayın itibar etmeyin diye 🤣iskandınav tarafına gitmek nasip olmadı daha kanka ama 3 yıl ukrayna da yaşadım bende, yurtdışı cidden çok farklı, medeniyetle tanışıyorsun resmen. Çocuklar parkta oyuncak falan bırakıyor, bakıyorum ertesi gün aynı yerde, mk bizim burda olsa anında çalarlar.
Çünkü orada herkesin oyuncagi var dostiskandınav tarafına gitmek nasip olmadı daha kanka ama 3 yıl ukrayna da yaşadım bende, yurtdışı cidden çok farklı, medeniyetle tanışıyorsun resmen. Çocuklar parkta oyuncak falan bırakıyor, bakıyorum ertesi gün aynı yerde, mk bizim burda olsa anında çalarlar.
Ya yok kanka dilenciler falanda dolanıyor, dilencisi coktur hatta oranın ama edep insanlık var adamlarda, adama yok dedin mi anlıyor gidiyor, Bizim burda yok dedin mi bıçaklayadabilir 😅Çünkü orada herkesin oyuncagi var dost![]()
Mesela ferdiYa yok kanka dilenciler falanda dolanıyor, dilencisi coktur hatta oranın ama edep insanlık var adamlarda, adama yok dedin mi anlıyor gidiyor, Bizim burda yok dedin mi bıçaklayadabilir 😅
Küfür ederim@Mrlbra hüngür hüngür ağlıyorum 3-0 bittiEkli dosyayı görüntüle 750648
Diğeri noldu@Mrlbra hüngür hüngür ağlıyorum 3-0 bittiEkli dosyayı görüntüle 750648
Kanka o dedigin yere göre degisir bizde de ayni ki sen iyi yerinde kalmissindir yani benceYa yok kanka dilenciler falanda dolanıyor, dilencisi coktur hatta oranın ama edep insanlık var adamlarda, adama yok dedin mi anlıyor gidiyor, Bizim burda yok dedin mi bıçaklayadabilir 😅
Diğerinden geleni bastık zatenDiğeri noldu
2.55 oran geldi yaniDiğerinden geleni bastık zaten
mantıklı olabilir kanka, kiev dışına çıkmadım hiç 😅Kanka o dedigin yere göre degisir bizde de ayni ki sen iyi yerinde kalmissindir yani bence
Tmm işte la ondan bence turkiya nezih guzel puahahamantıklı olabilir kanka, kiev dışına çıkmadım hiç 😅
Aynen öyle örnek birşey kaybet ne olduğu hiç önemli değil kıymetli veya kıymetsiz düşürdüğün yerde bir duvar üstünde bir yere asılı şekilde bulursun 3 gün sonra bileiskandınav tarafına gitmek nasip olmadı daha kanka ama 3 yıl ukrayna da yaşadım bende, yurtdışı cidden çok farklı, medeniyetle tanışıyorsun resmen. Çocuklar parkta oyuncak falan bırakıyor, bakıyorum ertesi gün aynı yerde, mk bizim burda olsa anında çalarlar.
amaaaa hani burdan giderken millet abartıyordur falan diye düşünüyordum, yemin ederim orda gördüğüm en çirkin hatun burada gördüğüm en güzel hatuna x20 atar 😅Tmm işte la ondan bence turkiya nezih guzel puahaha
4. Gün noluyorAynen öyle örnek birşey kaybet ne olduğu hiç önemli değil kıymetli veya kıymetsiz düşürdüğün yerde bir duvar üstünde bir yere asılı şekilde bulursun 3 gün sonra bile
🤣🤣🤣🤣 İllaki lafı 90 a tak diyon agam4. Gün noluyor
Banlanırsın🤣🤣🤣🤣 İllaki lafı 90 a tak diyon agam
Muz ortayı değerlendir🤣🤣🤣🤣 İllaki lafı 90 a tak diyon agam