- 9,898
- 11,941
- 113
kayıtlı değilmiş incitti demekki istikrarlı bir şekilde çarpamamışımİban sal
kayıtlı değilmiş incitti demekki istikrarlı bir şekilde çarpamamışımİban sal
En parada kayıtlıdır lakin en para beni kovdukayıtlı değilmiş incitti demekki istikrarlı bir şekilde çarpamamışım
PUHAHFSDHFGDSH aşşağlık herif gfdsgfdgdf@Losers 1 saatır yok ortada dm de kapalı cuzdanımda yok
P@Losers 1 saatır yok ortada dm de kapalı cuzdanımda yok
Senı neden ılgılendırıyor alması vermesı adamın 7/24 onlıne mı olmalı paranız degerlıyse kumbaraya atınP
Bos bos konusma 10 kişiden para almış 20 gündür borc niyetine vermiyor Salih sana para atti bana da atti sen varyemez olduğun için geri dönüş yapmıyordun ama biz ne aldıysak geri verdik hatta sapsap gibi adamlarida Salih sayesinde tanıyıp dolandirildik haylan lan ne alışverişi olmuşta 2 3 defa para istemiş bole losers konusunun içine tüküreyim ben bu saatten sonra
Lidyalılar yüzünden bu haldeyiz hocam ..Ben bu aşka olan inancımı kaybettim ela bu arada mrlbra tokatçı çıkmış
Olum bi sakin ol @Erhan2121 veren adamlar bu kadar dert etmiyor sen niye bu topun altına giriyon bırak alanla veren arasında çözsünHaylan slotta para kazanır yazar alan kazanır yazar biri bshiste para kazanır tanısin veya tanimasin yazar ben bu şekilde davranan kendini dilenci eden adamlardan nefret ediyorum nefret losers benim için bitmiştir buda son mesajimdir
Ne dediysen kendime dedim senin gibi bir mahlukat bu forumda benden daha kötü olduğu çok belli benim deyimimlen dünya yıkılmaz da sende 200 lira için amcayı kefene koyacak kadar zavallısın kardeş rezilsin hattaBıdaha kumar oynarsam anamın babamın ölüsünü goreyım dıyen adam nba oyuncu bahısı alıyoo yıkılll dunyaaa
Cunku alacahı olan adamında erhana borcu var puauajha o alıcakkı erhanda alsınOlum bi sakin ol @Erhan2121 veren adamlar bu kadar dert etmiyor sen niye bu topun altına giriyon bırak alanla veren arasında çözsün
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Ne dediysen kendime dedim senin gibi bir mahlukat bu forumda benden daha kötü olduğu çok belli benim deyimimlen dünya yıkılmaz da sende 200 lira için amcayı kefene koyacak kadar zavallısın kardeş rezilsin hatta
Yandik 1 k borcu odeyemedik 2 gundur kapiya icra kagidi gelmesi yakındır deseneİnanmayacaksin cebimde 400 TL para kaldı. Şimdi mesai arkadaşıma 200 verdim hesaba atsın diye. 200 de ben sigara alacam kendime 😂
Bana da 2500 verir misin erhanim roket alacamHaylan slotta para kazanır yazar alan kazanır yazar biri bshiste para kazanır tanısin veya tanimasin yazar ben bu şekilde davranan kendini dilenci eden adamlardan nefret ediyorum nefret losers benim için bitmiştir buda son mesajimdir
Bizim erhanla aramızda para muhabbeti olamaz beni kastediyorsan , o beni bilir ben onu forumunda en delikanlı adamıCunku alacahı olan adamında erhana borcu var puauajha o alıcakkı erhanda alsın
Gaddar muskBana da 2500 verir misin erhanim roket alacam