- 24,828
- 25,683
- 113
Gözlerin okumuştur kulaklar değilSalih bu kulaklar çok kötü şeyler duydu musalla taşından kalkman gerekirdi aradığımda
Gözlerin okumuştur kulaklar değilSalih bu kulaklar çok kötü şeyler duydu musalla taşından kalkman gerekirdi aradığımda
Puajajajaja500 atın numarasını vereyim dedi
500 yoktu yoksa alıp adult forumlara atacaktık atam
Konu ben değilim artık mrlbra düşünsünApo yine seni araya almışlar cevabını ver artık kardeşim yeter @wasil
Kısa mı uzun mu ?( Mevzu)Konu ben değilim artık mrlbra düşünsün![]()
Biz bişey düşünmeyiz kardeşim düşündğrrüüzKonu ben değilim artık mrlbra düşünsün![]()
3te mi kaldıBronsun itini öldürene helalinden bir yarım altın Ekli dosyayı görüntüle 919955
8/23te mi kaldı
Kısa seven var uzun seven var isteğe göre değişirKısa mı uzun mu ?( Mevzu)
Kardeşim çayını demli koyuyorum sarma tütün var içen mi
Sarma ikili olsunKardeşim çayını demli koyuyorum sarma tütün var içen mi
1-2 güne yine toparlarsın sen sıkma canını dostSarma ikili olsun
Parasızlık çok zor1-2 güne yine toparlarsın sen sıkma canını dost
Bana mı söylüyon aq 1.5 haftadır sigara alamıyorumParasızlık çok zor
Ne pis adamsın la yazaydin ya. Neyse 200 TL var atayim sigara alBana mı söylüyon aq 1.5 haftadır sigara alamıyorum
insan bi 2000 tl atayım der aq fakirleştinde o kadar da fakirleşme ya şu vizyonunu yüksek tut parasızlık seni bozmasın.Ne pis adamsın la yazaydin ya. Neyse 200 TL var atayim sigara al
İnanmayacaksin cebimde 400 TL para kaldı. Şimdi mesai arkadaşıma 200 verdim hesaba atsın diye. 200 de ben sigara alacam kendime 😂insan bi 2000 tl atayım der aq fakirleştinde o kadar da fakirleşme ya şu vizyonunu yüksek tut parasızlık seni bozmasın.
Ah reşatım (pasla tamam) LGFKDSKGDFİnanmayacaksin cebimde 400 TL para kaldı. Şimdi mesai arkadaşıma 200 verdim hesaba atsın diye. 200 de ben sigara alacam kendime 😂
İban salAh reşatım (pasla tamam) LGFKDSKGDF