Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,772
37,434
113
Olum bi sakin ol @Erhan2121 veren adamlar bu kadar dert etmiyor sen niye bu topun altına giriyon bırak alanla veren arasında çözsün
Neyi dert etmiyor millet sayfa sayfa yaziyor bana benden de aldi ben borc vermem öylesine veririm dedim hatta bana ben bir tek senden istiyorum dedi bugune kadar kimseden para istemedim dedi suan bakıyorum tanıdık olsun yabancı olsun herkesten para almış ben gecen sene losers bunun acısını çekmişti bir vaka daha olmasını istemiyorum ve kendimi bu saatten sonra bu konudan muaf tutuyorum

Northe

Papa'nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,898
11,943
113
Neyi dert etmiyor millet sayfa sayfa yaziyor bana benden de aldi ben borc vermem öylesine veririm dedim hatta bana ben bir tek senden istiyorum dedi bugune kadar kimseden para istemedim dedi suan bakıyorum tanıdık olsun yabancı olsun herkesten para almış ben gecen sene losers bunun acısını çekmişti bir vaka daha olmasını istemiyorum ve kendimi bu saatten sonra bu konudan muaf tutuyorum
tabi senin bileceğin iş saygı duyarım sadece ne bilim bu duruma gelmek üzücü

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,800
29,620
113
Aktif takılıyordum ne güzel muhabbetler dönüyordu banın kalktı konuya geldin herkes birbirine girdi zehir saçıyorsun girdiğin ortamda bütün insanlar mutsuz neyse konudan bende ayrılıyorum Allah'a emanetsiniz
Banın kalktı buraya geldin zehir saçıyorsun kısmında patladım puhahaja ama metin iyidir be niye bu kadar tutuldun anlayamadım

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,163
13,434
113
Banın kalktı buraya geldin zehir saçıyorsun kısmında patladım puhahaja ama metin iyidir be niye bu kadar tutuldun anlayamadım
Sana borcu vardır o kişilerin yazmışta kafasına göre ben bu zamana kadar kimseden borç almadım kimseyede borcum yok alacağa gelirsem kimse işin içinden çıkamaz benim alakam yok bana giydiriyor arada aklınca , ulan kendi halinde insanım bana bari çamur atmasınlar.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,081
32,044
113
Sana borcu vardır o kişilerin yazmışta kafasına göre ben bu zamana kadar kimseden borç almadım kimseyede borcum yok alacağa gelirsem kimse işin içinden çıkamaz benim alakam yok bana giydiriyor arada aklınca , ulan kendi halinde insanım bana bari çamur atmasınlar.
Yanlıs anlasılma var ama duzeltmıcem kendın bul konu senle alakalı degıl