- 41,205
- 41,496
- 113
Erhan gelip uzun uzun yazdı mı dostlar kaçırdık çalişiyorum bakamadım puhah
GS baskıyı kesti geride karşıladı ve yatmaya başladı adam gibi çarpışmaya devam etse yenebilirdi evinde bi tık risk almalıydı yanlış yaptıO top icardiye gelse kaleciyle beraber içeri sokardı
Zaten yaptiği en iyi iki iş var biri tek vuruş diğeri son vuruş biri sahada diğeri yatakta
Sadece ölüler görür.@Barrios halkın adamıdır ve halkın arasındadır
Erhan fena bilenmiş 2-3 kişinin götüne bıçağı takıcak az kaldıErhan gelip uzun uzun yazdı mı dostlar kaçırdık çalişiyorum bakamadım puhah
Adam diyarbakırlı kardeşim sadece bıcağı takarsa dua etsinler dürüm eder dürümErhan fena bilenmiş 2-3 kişinin götüne bıçağı takıcak az kaldı
Bu mevzunun sonu sedat peker videolarında biterAdam diyarbakırlı kardeşim sadece bıcağı takarsa dua etsinler dürüm eder dürüm
Kankamı yüceltirken benAdam diyarbakırlı kardeşim sadece bıcağı takarsa dua etsinler dürüm eder dürüm
Hopp 😁Kankamı yüceltirken ben
Fenere kg al yarın daha kaliteli bi peynir götürürsün pofdkgfdPeder aradı diyor gelirken dilimli beyaz peynirle eski kaşar al bide trakya olsun diye belirtiyor deliricem
Akşam fenere kg alacaktık eski kaşar alıcaz puhah
@wasilPeder aradı diyor gelirken dilimli beyaz peynirle eski kaşar al bide trakya olsun diye belirtiyor deliricem
Akşam fenere kg alacaktık eski kaşar alıcaz puhah
Eşi geliyor ya kahvaltı hazırlayacak romantik adamFenere kg al yarın daha kaliteli bi peynir götürürsün pofdkgfd
Bol şans ibnenin bel kemiğinden yapılmış bu zarlar lkdsgklgsÖzelden bir kardeşim parasız olmana dayanam dedi 1k attı gerekeni yaptım Ekli dosyayı görüntüle 920023Ekli dosyayı görüntüle 920024
Adamın losers kalmasını istemiyorlarÖzelden bir kardeşim parasız olmana dayanamam dedi 1k attı gerekeni yaptım Ekli dosyayı görüntüle 920023Ekli dosyayı görüntüle 920024
Onuda nbae vur tek üçlükten yatalım reşatım puhahÖzelden bir kardeşim parasız olmana dayanamam dedi 1k attı gerekeni yaptım Ekli dosyayı görüntüle 920023Ekli dosyayı görüntüle 920024
%21.27 komisyonla paranızı burda katlarım.Bol şans ibnenin bel kemiğinden yapılmış bu zarlar lkdsgklgs