- 13,332
- 6,312
- 113
Padişahım çok yaşaBu konunun da forumunda en delikanlı adamı benim!!!
Padişahım çok yaşaBu konunun da forumunda en delikanlı adamı benim!!!
@Metings1905 hakkında yapılan ağır ithamlar var bunlara açıklık getirir misin?Yanlıs anlasılma var ama duzeltmıcem kendın bul konu senle alakalı degıl
Bu yaklaşımla borcunu erteleyebilecegini düşünüyorsan doğru yoldasin kardeşimPadişahım çok yaşa
Dun kayinpederi arttırdim oglana eli kulaginda daha beter olacağızBu yaklaşımla borcunu erteleyebilecegini düşünüyorsan doğru yoldasin kardeşim
Allah bağışlasın dostDun kayinpederi arttırdim oglana eli kulaginda daha beter olacağız
Amin kardeşim 4. YoldaAllah bağışlasın dost
O da sağlıkla gelir inşallahAmin kardeşim 4. Yolda
100 lıralık adam o kardesım pardon adam dedimsana naptı la metin![]()
Ağzımdan çayı püskürttüm sen çok yaşa kankaMetin le tartısmaya girmeyin hesabına 100₺ atın sabaha kadar sizin için havlasın
@AllanSaintMaximin birdenbire ortaya çıkar saplar ve gider en bilindik özelliklerinden bir tanesidir 🤣Ağzımdan çayı püskürttüm sen çok yaşa kanka
Valla bombayı sağlam bırakıyor@AllanSaintMaximin birdenbire ortaya çıkar saplar ve gider en bilindik özelliklerinden bir tanesidir 🤣
@Metings1905 halleder o işi aslan kankamKanka ağzımıza balı çaldın, bari şenlendir
Dünden sonra değildirGabriel Sara Adam Mıdır ?
O bıyıkları kesmicekti adamın balance'ı bozuldu bıyıkları kesince gfhdşlkkhdfGabriel Sara Adam Mıdır ?
O top icardiye gelse kaleciyle beraber içeri sokardıO bıyıkları kesmicekti adamın balance'ı bozuldu bıyıkları kesince gfhdşlkkhdf