- 41,200
- 41,488
- 113
Apoya 25 kuruştan 50 spin eklesen yine aktif tutar@wasil e haftalık 250 spin versem aktif tutar puajah
Çok lükse kaçmışsın 250 spin filan
Apoya 25 kuruştan 50 spin eklesen yine aktif tutar@wasil e haftalık 250 spin versem aktif tutar puajah
PuajajApoya 25 kuruştan 50 spin eklesen yine aktif tutar
Bu olay gece yaşanmış o esnada kim bilir rüyamda Margot robbie ilemiydim Adriana lima ilemiydim kim bilirOlmadığın masa yok
250 spine hergün yeni konu açarım orda senden övgü ile bahsederim@wasil e haftalık 250 spin versem aktif tutar puajah
Distin adam mıdırNe alaksi var olum, ben sütten çıkmış ak kaşığım demiyorum ama ben dün konuya bile çok girmedim burda varmisin yok musun onu bile farketmedim ki bisey yazayım. Ama sen tutum dersen burda bir tek distine kırıldım, bu durumda geri kalanlar skimde değil demiş oluyorsun
Sahtekar kanal izlemem dost kusura bakma sahte dağılmadır oA haber kardeşim
GünaydınGünaydın dostlar
Komşu neden baremi düşürdün alibeyköy de otururduk 100 spin ben kalanları sen çevirirsinApoya 25 kuruştan 50 spin eklesen yine aktif tutar
Çıkar telefonunu o zmnLan sen bişey dememişsin sana niye kırılıyım ben tek yorumun yok
Elimde zatenÇıkar telefonunu o zmn
Komşumusunuz seni denk düşürüp indirse de distin rahata gelsekKomşu neden baremi düşürdün alibeyköy de otururduk 100 spin ben kalanları sen çevirirsin![]()
ADAMDİRDistin adam mıdır
Günaydın dostum mrlbra dolandırıcı çıktıGünaydın dostlar
Apo da burda niye 100 spine düşürdün demiş oda ayrı bi olay olayy olayBiri bana niye kırıldın diye kızıyor biride bana niye kırılmadın diye kızıyor işe bak puajaj
1000 spine kendi ayağıma sıkarımKomşumusunuz seni denk düşürüp indirse de distin rahata gelsek
He ya gece dolandırıcı diyolardıGünaydın dostum mrlbra dolandırıcı çıktı![]()
Ayvayı yedi şimdi apo her konuda reklamı yaparGünaydın dostum mrlbra dolandırıcı çıktı![]()
Şu an 250 liraya apoyu 25 yerinden bıçaklayıp denize atabilirim o moddayımKomşumusunuz seni denk düşürüp indirse de distin rahata gelsek