Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,772
37,434
113
@Losers 1 saatır yok ortada dm de kapalı cuzdanımda yok
P
Bos bos konusma 10 kişiden para almış 20 gündür borc niyetine vermiyor Salih sana para atti bana da atti sen varyemez olduğun için geri dönüş yapmıyordun ama biz ne aldıysak geri verdik hatta sapsap gibi adamlarida Salih sayesinde tanıyıp dolandirildik haylan lan ne alışverişi olmuşta 2 3 defa para istemiş bole losers konusunun içine tüküreyim ben bu saatten sonra

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,081
32,044
113
P
Bos bos konusma 10 kişiden para almış 20 gündür borc niyetine vermiyor Salih sana para atti bana da atti sen varyemez olduğun için geri dönüş yapmıyordun ama biz ne aldıysak geri verdik hatta sapsap gibi adamlarida Salih sayesinde tanıyıp dolandirildik haylan lan ne alışverişi olmuşta 2 3 defa para istemiş bole losers konusunun içine tüküreyim ben bu saatten sonra
Senı neden ılgılendırıyor alması vermesı adamın 7/24 onlıne mı olmalı paranız degerlıyse kumbaraya atın

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,772
37,434
113
Haylan slotta para kazanır yazar alan kazanır yazar biri bshiste para kazanır tanısin veya tanimasin yazar ben bu şekilde davranan kendini dilenci eden adamlardan nefret ediyorum nefret losers benim için bitmiştir buda son mesajimdir

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,081
32,044
113
Bıdaha kumar oynarsam anamın babamın ölüsünü goreyım dıyen adam nba oyuncu bahısı alıyoo yıkılll dunyaaa

Northe

Papa'nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,896
11,941
113
Haylan slotta para kazanır yazar alan kazanır yazar biri bshiste para kazanır tanısin veya tanimasin yazar ben bu şekilde davranan kendini dilenci eden adamlardan nefret ediyorum nefret losers benim için bitmiştir buda son mesajimdir
Olum bi sakin ol @Erhan2121 veren adamlar bu kadar dert etmiyor sen niye bu topun altına giriyon bırak alanla veren arasında çözsün

Erhan2121

Umutlarımız yeşerdi ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,772
37,434
113
Bıdaha kumar oynarsam anamın babamın ölüsünü goreyım dıyen adam nba oyuncu bahısı alıyoo yıkılll dunyaaa
Ne dediysen kendime dedim senin gibi bir mahlukat bu forumda benden daha kötü olduğu çok belli benim deyimimlen dünya yıkılmaz da sende 200 lira için amcayı kefene koyacak kadar zavallısın kardeş rezilsin hatta

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,161
13,434
113
Ne dediysen kendime dedim senin gibi bir mahlukat bu forumda benden daha kötü olduğu çok belli benim deyimimlen dünya yıkılmaz da sende 200 lira için amcayı kefene koyacak kadar zavallısın kardeş rezilsin hatta
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Barrios

Mamukasvili hastası
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,756
21,707
113
Bana da 2500 verir misin erhanim roket alacam